404 Not Found


nginx
Derby capitolin pe Olimpico: Lazio – AS Roma – Sporting News

totti bun1Derby-ul etapei a 23-a din Italia are loc pe Olimpico, acolo unde Lazio primeşte vizita lui AS Roma. Deşi cele două echipe împart această arenă, astăzi, Lazio va fi în postura de gazdă. Partida va începe la ora 16:00. Din motive de securitate, Federaţia Italiană de Fotbal evită să programeze astfel de jocuri în nocturnă. În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-0, ambele goluri fiind marcate în ultima jumătate de oră.

Lazio ocupă poziţia a 9-a în Serie A, cu 31 de puncte şi este la 4 puncte de ultimul loc care duce în Europa League, ocupat de Verona. Lazialii au reuşit să se impună etapa trecută, cu 2-0, pe terenul lui Chievo. Echipa lui Edoardo Reja a ajuns la 5 meciuri fără înfrîngere în campionatul Italiei. Antrenorul lui Lazio nu poate conta astăzi pe Helder Postiga, Ederson şi Alfaro, toţi fiind accidentaţi. Nici Biglia nu va fi pe teren din pricina unei suspendări.

În ultima etapă, AS Roma nu a mai jucat, meciul fiind întrerupt. Runda trecută romanii trebuiau să întîlnească Parma, însă din motive meteorologice, partida a fost suspendată. La mijlocul săptămînii, elevii lui Rudi Garcia au evoluat în Cupa Italiei, unde au reuşit să obţină victoria în faţa lui Napoli, scor 3-2. După acest joc, AS Roma a ajuns la şase victorii consecutive în toate competiţiile, singurul pas greşit din 2014 fiind meciul pierdut în faţa campioanei en-titre Juventus, scor 0-3. Roma se află pe locul secund în Serie A, cu 50 de puncte, dar şi cu un meci în minus faţă de prima clasată Juventus. În formaţia lui Rudi Garcia nu se vor regăsi Dodo şi Balzareti, ambii fiind accidentaţi.

Echipele probabile:

Lazio (4-3-3): Berisha – Konko, Biava, Dias, Radu – Gonzalez, Ledesma, Lulic – Candreva, Klose, Keita

AS Roma (4-3-3): De Sanctis – Maicon, Benatia, Castan, Torosidis – Pjanic, De Rossi, Strootman – Gervinho, Totti, Florenzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *