Ibrahimovic PSGAstăzi, cu începere de la ora 18:00, etapa a 24-a din Ligue 1 are parte de un mare derby. Cele mai bogate formaţii din Franţa vor da piept într-o partidă ce se anunţă incendiară. Monaco va primi vizita celor de la PSG, iar gazdele sunt obligate să nu piardă pentru a rămîne în lupta pentru locul 1.

Fără Radamel Falcao, accidentat pentru tot restul sezon, dar cu Berbatov posibil titular, Monaco pare tot mai slăbită în faza ofensivă, iar o înfrîngere în partida cu PSG i-ar scoate definitiv din lupta pentru titlu. Astfel, parizienii ar rămîne lideri în Franţa, cu avans de 8 puncte faţa de formaţia lui Claudio Ranieri. De la Sain-Germain vor lipsi Cavani, Rabiot şi Jallet, toţi trei fiind accidentaţi.

Monaco ocupă poziţia a doua în Ligue 1 şi este la 5 puncte în spatele adversarei de astăzi. În etapa precedentă, monegascii au remizat, scor 2-2, la Lorient, iar în ultimele 11 etape au 7 victorii şi o înfrîngere, 1-2 cu Valenciennes, singura suferită pe teren propriu în acest sezon din Ligue 1. De partea cealaltă, PSG s-a impus etapa trecută pe propriul teren, cu scorul de 2-0, în partida cu Bordeaux. În acest moment, formaţia lui Laurent Blanc are cel mai puternic atac din campionatul Franţei, 54 de goluri marcate, dar şi a doua cea mai bună apărare, doar 15 goluri primite.

Echipe probabile :

Monaco (4-3-1-2) : Subasic – Raggi, Carvalho, Abidal, Kurzawa – Toulalan – Kondogbia, Moutinho – Rodriguez – Berbatov, Riviere

PSG (4-3-3) : Sirigu – van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Maxwell – Motta, Cabaye, Matuidi – Lucas, Ibrahimovic, Lavezzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *