404 Not Found


nginx
Derby în Portugalia. Benfica – Sporting: Dacă înving, oaspeții vor deveni lideri! – Sporting News

benfica sportingCampionatul Portugaliei îşi dispută etapa cu numărul 18 şi are cap de afiş derby-ul dintre Benfica şi Sporting Lisabona. Partida va începe la ora 20:00. În tur, cele două formaţii au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Benfica este liderul la zi din Portugalia, cu 40 de puncte, la două puncte în faţa rivalei de astăzi. În precedenta etapă, cele două echipe au remizat, Benfica fiind egala lui Gil Vicente, scor 1-1, iar Sporting neputînd să treacă de Academica, scor 0-0. Este o partidă importantă pentru cele două formaţii, pe deoparte, din cauza rivalităţii tradiţionale şi pe de altă parte, pentru că cele două dorindu-şi foarte mult cîştigarea campionatului.

La mijlocul acestei săptămîni, “vulturii” au evoluat în Cupa Portugaliei în deplasare la Penafiel şi au cîştigat cu scorul de 1-0. Benfica n-a mai cunoscut înfrîngerea în Liga Sagres de 16 etape, fiind învinsă doar în runda inaugurală de Maritimo, scor 1-2. Jorge Jesus nu poate conta în această seară pe Guilherme, suspendat, şi Salvio, accidentat.

Sporting Lisabona ocupă poziţia secundă, cu 38 de puncte, la două lungimi în faţa lui Porto. În campionat, formaţia lui Leonardo Jardim practică un joc solid în apărare, primind doar 10 goluri în cele 17 etape. Deşi are şi cel mai bun atac din Portugalia, cu 35 de goluri înscrise, Sporting a obţinut 3 remize albe în ultimele 4 etape. La formaţia din capitala Portugaliei vor lipsi Jefferson, accidentat, şi Carvalho, suspendat.

Echipele probabile:

Benfica (4-5-1): Oblak – Amorim, Luisao, Garay, Pereira – Fejsa, Perez, Gaitan, Rodrigo, Markovic – Lima

Sporting (4-5-1): Patricio – Mauricio, Dier, Rojo, Soares – Martins, Marcelo, A.Silva, Mane, Montero – Eduardo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *