În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia naștere. Un proiect care ne aduce hyperdeflatia într-un moment de hyperinflatie. Și “bani din cer” intr-un moment de recesiune.

Cum ar fi sa facem mișcare, sa dormim, sau pur și simplu sa ne trăim viata în modul în care suntem obișnuiți, dar sa fim si răsplătiți pentru asta?

Ați auzit de conceptul Biometric Monetization? Ei bine Emorya Finance este proiectul conceput pe Blockchain-ul Elrond, de către o echipa ambițioasă din Timisoara, care ne poate plăti pentru ca “traim”. Dar cum poate sa facă acest lucru?

Ca sa înțelegem asta va trebui sa ne uitam peste modelul lor economic. Vor fi doua monede complementare.

O moneda (EMRS) care va fi oferita utilizatorilor aplicatiei în funcție de caloriile pe care le ard de-a lungul zilei, iar ce-a dea doua moneda (EMR), hyperdeflationara, conceputa special pentru a-i creste valoarea cu fiecare tranzacție din ecosistem, printr-un proces de ardere a 3% din fiecare tranzacție, facand-o tot mai rara și mai dorita.

Cum am putea combate inflația din zilele noastre dacă nu cu o moneda hyperdeflationara? Practic cum funcționează acest ecosistem conceput de Emorya?

În primul rand, investitorii vor avea acces în aplicație, unde vor avea posibilitatea de a-si depozita moneda EMR la stake. Apoi, ei vor avea posibilitatea de a mina moneda EMRS în funcție de caloriile pe care le ard, pana la 30% din valoarea monedelor deținute la stake, la primul nivel in aplicatie. Da, aplicatia va avea un sistem de leveling care poate creste mai ușor în funcție de NFT-ul deținut și de abilitatile noastre fizice.

Apoi, pentru a monetiza valoarea monedelor EMRS obținute, vom fi nevoiți sa facem swap în moneda hyperdeflationara EMR unde se va plăti o taxa de conversie de 3%.
Valoarea monedei EMRS este data de 30% din marketcap-ul monedei EMR.

La vânzarea monedei EMR, fiind hyperdeflationara, se va percepe un comision de 12% care va fi distribuit astfel:
3% – dezvoltare
3% – burn
3% – buy-back
3% – holders

Acest ecosistem este conceput special pentru a aduce și a-și creste valoarea in mod constant. Probabil este singurul proiect M2E cu o economie sustenabila în spate.

Investind în Emorya, avem nenumarate posibilități de câștig:

Lăsând la o parte hyperdeflatia conceputa special pentru a-i creste valoarea, dar și utilitatea conceptului Move to Earn, Emorya îți oferă și partea de staking, unde primești dobanda pentru monedele depuse în rețea. Având monede blocate în staking, ești eligibil sa minezi moneda EMRS în funcție de caloriile arse de-a lungul zilei.

Partea de holding. Doar pentru faptul ca deții moneda în portofel sau la staking, vei primi 3% din fiecare tranzacție care se întâmplă în ecosistem. Creșterea NFT-ului pe care îl poți vinde mai departe și multe altele ce vor fi anunțate după cum declara echipa …

Dacă vrei sa iei parte la acest proiect revoluționar, intra pe www.emorya.com mai sunt câteva zile la dispoziție pana la închiderea pre-sale-ului.

Acest articol este un advertorial si nu trebuie tratat ca o recomandare de investitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *