Utilizarea unui cort militar intr-o excursie iti va schimba cu siguranta parerea despre un cort obisnuit in favoarea celui militar.

In primul rand, un cort militar este mult mai greu fata de un cort obisnuit de aceea este recomandat sa fie transportat de doua persoane si nu doar de una singura.

Poti achizitiona corturi militare accesand acest link

Acest fapt se datoreaza materialului din care este confectionat care depaseste cu usurinta 6 kg, fiind special realizat pentru a rezista conditiilor meteorologice aspre.

Zona de camping trebuie aleasa cu atentie. Cauta un loc drept, uscat, lipsit de pietre si gropi. Monteaza cortul la o distanta apreciabila fata de copacii din imprejurimi.

Intinde bucatile din panza astfel incat marginile lor sa se intrepatrunda si fixeaza-le cu ajutorul tarusilor. Pentru a avea un cort sigur, bine intins, asigura-te ca stalpii de sustinere sunt perfect verticali si bine infipti in pamant.

La intinderea cortului, imbinarile nu trebuie fortate deoarece prin spatiile rezultate apa se poate infiltra cu usurinta. Pe timp de ploaie, un cort din panza este impermeabil atat timp cat materialul nu este atins.

Poti achizitiona corturi militare accesand acest link

Prin locurile atinse ar putea patrunde umezeala. Datorita dimensiunilor mari, un cort militar te va feri fara probleme de asemenea neplaceri si-ti va oferi confortul mult dorit.

Un alt avantaj al cortului militar in detrimentul uni cort obisnuit consta in faptul ca un cort militar iti permite si amenajarea unei bucatarii.

Cuptoarele portabile trebuie utilizate in afara cortului, dar daca acesta este prevazut cu un sistem special de aerisire, poti monta aragazul in interiorul cortului, pe un suport stabil, necombustibil.

Cand parasesti zona de camping, curata intotdeauna interiorul cortului. Strange cu grija tarusii, stalpii de sustinere, materialul, sforile de legatura si sterge cu o carpa uscata partile metalice pentru a preveni ruginirea.

Depozitarea cortului se va face intr-un loc uscat, ferit de umiditate, iar la strangere ai grija ca materialul sa fie perfect uscat.

Poti achizitiona corturi militare accesand acest link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *