404 Not Found


nginx
Sevilla – Barcelona: Catalanii trec pe primul loc dacă înving astăzi! – Sporting News

messi bunAstăzi, începînd cu ora 22:00, Barcelona va încerca să cîştige pe terenul Sevillei, în cea de-a 23-a etapă din La Liga. Dacă înving astăzi, catalanii se vor instala pe prima poziție a clasamentului, asta și datorită înfîngerii suferite ieri de Atletico Madrid.

Cele două echipe au pierdut etapa trecută cu același scor, 3-2, Sevilla fiind înfrîntă de Malaga, iar de partea cealaltă, Barcelona fiind depăşită de Valencia. Gazdele din această seară sînt fără victorie în ultimele patru meciuri de campionat, iar în fața catalanilor n-au mai simțit gustul victoriei de opt partide. Interesant este că andaluzii au înscris în fiecare din ultimele trei jocuri contra Barcei.

Băieții lui Unai Emery ocupă locul 7 în La Liga, cu 31 de puncte, și trag în continuare speranțe la un loc de Europa League. Aceștia au acum cinci puncte mai puțin decît ocupanta locului șase, Sociedad. De partea cealaltă, oaspeți din această seară au 54 de puncte și ocupă poziția a treia în clasament, însă o victorie în fața Sevillei îi va instala în fotoliul de lider în campionatul Spaniei, la egalitate de puncte cu Real Madrid şi Atletico Madrid, dar cu golaveraj mai bun. În partida tur dintre cele două formații, catalanii s-au impus la limită, scor 3-2.

“Tata” Martino a fost nevoit să renunțe la căpitanul Carles Puyol chiar în dimineața aceasta, fundașul blaugrana a suferit o lombalgie şi nu a mai făcut deplasarea cu echipa. În afară de Puyol, catalanii nu-i pot folosi nici pe Mascherano și Jordi Alba, ambii suspendați.

Echipele probabile:

Barcelona (4-3-3): Valdes – Alves, Pique, Bartra, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta – Sanchez, Messi, Pedro

Sevilla (4-2-3-1): Beto – Figueiras, Pareja, Fazio, Moreno – Iborra, Carrico – Reyes, Rakitic, Vitolo – Bacca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *