404 Not Found


nginx
Victorie pentru Isner la Houston – Sporting News

John-Isner-Houston-Trophy_2930077

Potrivit ultimelor stiri tenis de la bet365, americanul John Isner a castigat turneul de zgura de la Houston dupa ce l-a invins in finala in doua seturi pe spaniolul Nicolas Almagro

Duminica seara dupa ora 22:00, americanul John Isner si spaniolul Nicolas Almagro s-au intalnit in finala turneului masculin de zgura din Houston. Favorit la victorie era Nicolas Almagro caruia ii place mai mult sa evolueze pe zgura. Cei doi s-au mai intalnit o data pe aceasta suprafata in 2012 in Cupa Davis, iar Nicolas Almagro a castigat cu 3-2. Apoi aici la Houston spaniolul a jucat mai bine, pierzand un singur set in primul tur cu Gael Monfils, in timp ce John Isner a avut trei meciuri decise in trei seturi. In finala americanul nu a inceput foarte bine, pierzandu-si rapid serviciul si spaniolul conducea cu 3-1. A reusit insa apoi sa ia cinci game-uri la rand si astfel a castigat primul set cu 6-3. Setul doi a fost unul mai echilibrat si fara break-uri pana la 5-5. In acel moment John Isner a castigat pe serviciul spaniolului si astfel americanul a luat si setul doi. Este primul turneu castigat de John Isner in acest an.

Potrivit altor stiri si rezultate tenis din circuitul ATP, spaniolul Tommy Robredo a castigat turneul de zgura de la Casablanca dupa ce a trecut in finala de sud-africanul Kevin Anderson. Primul set a fost castigat de Tommy Robredo cu 8-6 in tie-break, insa Kevin Anderson a revenit si a castigat setul doi cu 6-4. In setul decisiv spaniolul s-a impus cu 6-3. Pentru Tommy Robredo acesta este primul turneu important castigat dupa o pauza de doi ani, precedentul succes fiind obtinut la Santiago in luna februarie a anului 2011.

Pnetru alte stiri din tenis si cele mai bine promotii la pariuri, vizitati bet365.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *