Suferi de incredere in tine scazuta? Pe langa toate celalalte motive, aspectul fizic si pielea te intristeaza? Daca da, atunci suferi de acnee? Asa iti poti da seama ce cotituri complexe iti poate face viata doar din cauza unor puncte pe piele. Si esti si constient asupra faptului ca acneea iti va ataca pielea candva in viata.

Exista mai multe tipuri de masuri impotriva acneei. Dar nu toate tipurile pot fi folosite de oricine. Tipul pielii este un factor important in determinarea procesului medical ce trebuie aplicat pentru a te vindeca. Altfel, tot tratamentul poate deveni un bumerang.

Diferente mici pot cauza o diferenta mai mare

Este foarte greu sa gasesti diferentele minore intre tipurile de piele. La modul general, ne referim la piele ca si fiind grasa, uscata sau normala. Dar exista diferente si in cadrul acestor categorii. In plus, poti avea diferite zone ale corpului cu diferite tipuri de piele.

Se poate intampla sa ai un nas cu piele grasa, frunte uscata si piele normala altundeva. Deci inainte sa iti incepi sa-ti tratezi pielea, trebuie sa ai o idee clara asupra carui tratament ii va fi cel mai de folos pielii tale. Intreaba-i pe profesionisti de cate ori este necesar. Se poate intampla sa ai nevoie de un dermatolog sa iti determini tipul de piele.

Nutrienti pentru piele

Daca pielea ta este grasa, va trebuie sa ai mai multa grija sa stergi restul de grasime de pe piele. In cazul pielii uscate, nivelul hidratarii trebuie echilibrat, dar trebuie de asemenea prevenita dezhidratarea. In ambele cazuri sunt esentiale atat apa pura cat si cea distillata, pentru curatire cat si pentru consum. Apa nu trebuie sa contina fluor. Aceasta este componenta apei care deranjeaza textura pielii tale si cauzeaza de asemenea probleme cu sistemul digestiv.

Lotiunea de plaja trebuie folosita pentru toate tipurile de piele, dar trebuie sa fie blande. Asa trebuie sa fie si lotiunile faciale care contin putin acid salicilic. Produsele naturale si herbale, precum uleiul de cocos si aloe vera, vindeca excelent acneea. Le puteti folosi direct ca si produse naturale sau prin creme si lotiuni care le contin. Nu au efecte secundare si vor avea mereu grija de pielea voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *