Componentii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare risca insa sa fie sanctionati in cazul unui esec in partida cu Pandurii.
Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut, luni, o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat prin faptul ca echipa are nevoie de liniste decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament.

Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec in meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, din etapa a XVII-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cite 5.000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului.

In cantonamentul lui Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit, luni, si fundasul Daniel Florea, imprumutat pina in vara de la Sahtior Donetk.

La antrenamentul de luni dimineata al fotbalistilor dinamovisti nu a participat si Cornel Dinu, desi membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au discutat despre despre o mai mare implicare a administratorului delegat in pregatirea si alcaturirea echipei.

SportTotal, 14 mar 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *