404 Not Found


nginx
Sassuolo a ramas ultima in Serie A – Sporting News

cdhbchdbc

Sassuolo a fost invinsa cu 2-0 pe teren propriu de Napoli in etapa a 24-a din campionatul Italiei si ramane pe ultimul loc cu doar 17 puncte

Duminica, Sassuolo a primit vizita celor de la Napoli in etapa a 24-a din Serie A si spera ca poate obtine un rezultat bun in conditiile in care de la echipa napoletana lipseau cativa jucatori importanti. E drept insa ca si de la echipa gazda au lipsit destul de multi jucatori importanti. La bet365, site-ul cu cea mai buna oferta de pariuri live la fotbal Napoli a fost considerata mare favorita la victorie. Diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut inca din prima repriza care a fost dominata categoric de echipa napoletana. Totusi, aceasta a inscris doar o singura data prin Dzemaili in minutul 37 desi a avut multe ocazii de gol. A reusit insa sa-si asigure victoria in debutul partii secunde, mai precis in minutul 55 cand Insigne a dus scorul la 2-0 pentru echipa sa. Pana la final echipa gazda a sperat sa inscrie macar golul de onoare, dar nu a reusit desi a avut o posesie mai buna in repriza secunda, dar si cateva ocazii de gol.

Scorul final a ramas 2-0, iar Sassuolo ramane ultima clasata in campionatul Italiei cu doar 17 puncte dupa 24 de etape. De cealalta parte, Napoli se mentine pe locul 3 cu 50 de puncte, la patru puncte in urma celor de la AS Roma care in aceasta etapa a invins acasa cu 3-0 pe Sampdoria. Prima pozitie in campionatul Italiei este ocupata in continuare de Juventus Torino care in etapa a 24-a a invins pe teren propriu cu 3-1 pe Chievo Verona si a ajuns astfel la 63 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *