404 Not Found


nginx
Barcelona şi Santos s-au înţeles pentru Neymar! Ultimele detalii ale transferului – Sporting News

neymar

Neymar mai are contract cu Santos pana in vara lui 2014, acesta refuzand propunerea de prelungire. Din iarna, starul brazilian poate negocia cu orice club doreste.

Santos si barcelona au negociat intens in ultimele zile, ajungand la un numitor comun chiar daca clubul brazilian refuzase si ultima oferta a Barcelonei de 25 de milioane de euro

Cei de la Santos au decis intr-un final sa accepte aceasta ultima oferta a catalaniro si l-au informat pe Neymar ca sunt de acord cu transferul acestuia la Barcelona.

Neymar mai are contract cu Santos până în vara lui 2014 şi recent a refuzat propunerea de prelungire. Din iarnă, starul brazilian poate negocia cu orice club doreşte. Tatăl acestuia, împreună cu fiul său aşteaptă acum propunerea contractului din partea catalanilor pentru a aproba această operaţiune.

Pe lângă cele 25 de milioane de euro pe care Santos le va încasa pentru transferul lui Neymar, cele două cluburi urmează să dispute şi două partide amicale, una la Barcelona şi cealaltă la Sao Paulo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *