Herbalife sponsor oficial al clubului de fotbal Valencia, tu ce parere ai de produsele herbalife

Compania Herbalife a anuntat ca a incheiat un acord cu una din cele mai bune echipe de fotbal din Spania, Valencia CF, pentru a deveni sponsor oficial. In plus, Herbalife devine furnizorul oficial de produse de nutritie al clubului spaniol.

Echipa spaniola va purta echipament cu logo-ul Herbalife la toate meciurile. In plus, marca Herbalife va fi prezentata prin intermediul afiselor publicitare de pe stadionul clubului. Brandul Herbalife va aparea, de asemenea, pe autobusul echipei, precum si pe canalele mass-media oficiale ale Valencia CF, magazinele
cu echipament, site-ul clubului www.valenciacf.com .

Acest acord reprezinta o potrivire naturala pentru noi, pentru ca Herbalife pune accent pe alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ. Nutritia este acum recunoscuta ca o componenta importanta a oricarui regim de formare a sportivilor la cel mai inalt nivel de sport si asteptam cu nerabdare sa incepem sa colaboram cu echipa Valencia CF pentru a le ajuta sa obtina succes” , a declarat Edi Hienrich, senior vice president si director general al Herbalife Europa.

Suntem mandri sa fim parteneri cu Herbalife, un brand de prestigiu la nivel mondial care sprijina viitorul Valenciei. Suporterii ar trebui sa fie foarte recunoscatori pentru Herbalife. via wellness.ro

Daca Valencia are ca sponsor Herbalife, David Beckham se barbiereste cu Gillette sau Mutu bea apa Perenna nu stiu daca imi da mai multa incredere in brand dar cu toate astea voi ce parere aveti despre produsele naturiste Herbalife?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *