Emisiunea “Pariu ca stiu!” prezentata de Mihai Morar pe Antena1

Emisiunea “Pariu ca stiu!” este cel mai nou concurs propus de Antena 1 pentru grila de toamna, un format de succes in Olanda, Belgia, Grecia si Turcia. Formatul isi propune sa distreze, dar sa si informeze, prin intrebari de cultura generala.

In concurs vor participa trei echipe a cate 20 de barbati, conduse de cate doi capitani – o vedeta din Romania si un specialist intr-un anumit domeniu. Scopul show-ului este ca cele trei echipe de barbati sa ghiceasca ce este in mintea femeilor. In plus
, ei vor avea o seara plina de distractie “pe cheltuiala altora”, putand sa castige sume mari de bani. Baietii vor paria mereu pe raspunsul fetelor, fie el corect sau incorect.

Gazda show-ului este Mihai Morar. Care nu va avea deloc o atitudine misogina, ci va incerca sa ii determine pe baieti sa ghiceasca ce anume se ascunde in mintea celor 3 echipe de fete.

Fiecarei echipe de baieti ii corespunde una alcatuita din doua fete. Concurentele vor incerca sa raspunda la cat mai multe intrebari de cultura generala, deliciul show-ului fiind dat nu atat de raspuns, cat de gandirea, demersul celor doua fete, in scopul gasirii unui raspuns. Sunt genul de femei frumoase, dar mai mult interesate de mondenitati si de viata lui Brad Pitt, decat de geografie si politica.

Fiecare runda are o miza si un set de intrebari diferit de fiecare data: intrebari cu raspuns deschis, adevarat sau fals, intrebari cu variante de raspuns sau “ghiceste personajul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *