404 Not Found


nginx
Neymar Jr. se alatura PokerStars ca ambasador al brandului – Sporting News

Corinthians v Santos - Sao Paulo State Championship 2013Neymar Jr., o cariera de legenda la doar 23 de ani. Neymar Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare. Starul in ascensiune a fotbalului brazilian si mondial, a ajuns la doar 23 de ani unul dintre cei mai importanti jucatori ai planetei. Cu o cariera inceputa la Santos, unde in 4 sezoane si 103 aparitii a inscris de 54 de ori, Neymar facut trecerea fireasca la Barcelona, unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, in 2013.

Poate juca atat mijlocas cat si atacant, fiind indispensabil atat echipei de club, cat si nationalei carioca, pentru care are deja 62 de meciuri si nu mai putin de 43 de goluri.

Se pregateste de o noua provocare, cea a poker-ului

Un lucru destul de evident este ca Neymar Jr. se aseamana cu multi jucatori tineri de poker ai zilelor noastre. Din cand in cand se intalneste cu amicii lui, joaca carti si urca poze pe canalele lui online de social media. A avut succes, oamenii il recunoasc pe strada. Si voi il stiti cu siguranta. Dar, acum este vorba de ceva nou. Neymar Jr. superstarul brazilian al fotbalului, a devenit de curand ambasadorul PokerStars.

Astfel, cei de la PokerStars l-au cooptat in echipa pe unul dintre cei mai talentati fotbalisti ai planetei, Neymar Jr. pentru a deveni ambasador al Pokerului, foarte interesant va fi sa aflam care star cunoscut la nivel mondial va deveni ambasadorul PokerStars Casino.

Acum cateva zile doar ce le-a dat cateva goluri celor de la Bayern Munich in dubla mansa a semifinalelor Champions League. Acum, are patch-ul Pokerstars pe mana.

2898BD5100000578-0-image-a-10_1431458045322

Se alatura unei galerii selecte de sportivi, ambsadori ai poker-ului

Asadar, de azi inainte, unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai talentati fotbalisti ai planetei va mai lua din cand in cand o pauza de la antrenamente pentru a lua parte la eventuri live sau online organizate de PokerStars. Online il veti recunoaste dupa nume – neymar-jr. Live? Simplu! Uitati-va dupa camerele de luat vederi si dupa multimea de oameni. El va fi exact in mijlocul lor.

https://www.youtube.com/watch?v=I4U1dRmM3dE

“Am crescut jucand fotbal in fiecare zi, iar acest lucru ma transformtat intr-o persona competitiva. Cand nu joc fotbal, cel mai mult imi place sa joc poker fie cu coechipierii cand ne aflam in deplasare, fie cu prietenii cand sunt acasa,”, spune Neymar Jr.

Ca cel mai nou membru al familiei PokerStars, Neymar Jr devine partea a unei echipe in care ii putem regasii pe unii dintre cei mai buni jucatori de poker din lume, dar bineinteles si pe unii dintre cei mai buni sportivi profesionisti, cum ar fi legendarul fotbalist brazilian Ronaldo, Rafa Nadal, care a castiagat nu mai putin de 14 turnee de Grand Slam la tenis si medaliatul cu aur la Olimpiada de la Berlin la proba de hockey pe iarba, capitanul echipei, Fatima Moreira de Melo.

2898BD5100000578-0-image-a-10_1431458045322

Cei de la PokerStars sunt foarte mandrii cu noua achizitie

https://www.youtube.com/watch?v=VG5qDfSdiX0

“Neymar Jr. este un megastar tanar si carismatic care iubeste sa interactioneze cu fanii pe canalele de social media, se simte bine in fata camerei si iubeste jocurile de poker… Sa fii un jucator de succes cand vine vorba de pokers, ai nevoie de multe calitati care sunt necesare si pentru a devine un fotbalist de succes – trebuie sa ai un psihic puternic, sa stii sa te adaptezi situatiei, sa fii rabdator, sa ai imaginatie si sa te poti concentra. Iubesc provocarea, indiferent daca este cea de pe un teren de fotbal sau de la o masa de poker”, a spus Baazov. In plus, PokerStars va conlucra cu Neymar Jr Project Institute prin programele sale de caritate, Helping Hands.

P1020017.v1408621879

Starul Barcelone va lua parte la Turneul European PokerStars unde ar putea sa joace impotriva unui fost madrilen, Ronaldo de Lima

Cel de al 12-lea sezon al asa numitului Turneu de Poker European PokerStars va incepe in Barcelona, vara aceasta, in luna August. Ca de obicei, sunt prezente cele mai mari nume ale poker-ului si nu numai, iar vara aceasta nu va reprezenta o exceptie. Bineinteles ca si Neymar Jr. va fi prezent pentru o serie de Celebrity Duels, sau dueluri intre celebritati. Atat jucatorilor de poker cat si iubitorilor de fotbal li se va oferi sansa sa se intalneasca fata in fata cu Neymar si poate chiar sa joace impotriva lui intr-un joc special de poker.

reu_1308722

‘Sunt foarte fericit ca fac parte din aceasta mare familie” a spus Neymar Jr.

https://www.youtube.com/watch?v=ItFZLMaL9-0

Asadar, Neymar Jr. starul nationalei de fotbal a Braziliei, se alatura unui alt brazilian celebru, Ronaldo de Lima, fost international si el in cadrul reprezentativei Carioca. Daca Ronaldo de Lima a facut cariera la clubul Real Madrid, Neymar Jr. joaca pentru rivala echipei din capitala Spaniei, Barcelona. Un meci de poker intre cei doi jucatori, unul dintre ei o legenda a Realului din Madrid, iar celalalt o legenda in devenire a echipei din Catalonia, ar fi cu siguranta ceva ce si-ar dori atat fanii poker-ului cat si fanii fotbalului. Ar fi o reiterare a celebrului ‘El Clasico’, cu doi jucatori din doua generatii diferite care insa se dueleaza acum intr-un sport al minti. Daca suntem norocosi poate ii vom vedea pe cei doi brazilieni la o masa de poker, jucand unul impotriva celuilalt in cadrul Turneului de Poker European PokerStars ce va avea loc vara aceasta in Barcelona. Neymar Jr. se va simti ca acasa, iar Ronaldo de Lima va juca in deplasare.

In plus, daca suntem destul de norocosi poate il gasim pe jucatorul Barcelonei jucand online poker. Chiar as fi interesant sa imparti o masa de poker cu Neymar Jr., chiar daca e o masa virtuala de poker –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *