404 Not Found


nginx
Nadal s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor – Sporting News

nadal_asrtied

Spaniolul Rafael Nadal l-a invins in doua seturi in grupa A pe elvetianul Stanislas Wawrinka si s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Miercuri, spaniolul Rafael Nadal si elvetianul Stanislas Wawrinka s-au intalnit in runda a doua a grupei A de la Turneul Campionilor. Amandoi castigasera prima partida, singura diferenta era ca Wawrinka a avut nevoie de trei seturi pentru a-l invinge pe cehul Tomas Berdych. Partida se anunta insa una echilibrata, chiar daca la bet365 spaniolul era considerat mare favorit la victorie. Primul set a fost unul strans. Nadal a condus cu 5-3, dar elvetianul a revenit si a trimis setul in tie-break, unde spaniolul a castigat cu 7-5. Si setul doi a avut o desfasuare destul de asemanatoare. Nadal a condus cu 4-1, dar jucatorul din Elvetia a revenit si a fost nevoie iarasi de tie-break pentru stabilirea castigatorului. La fel ca in primul, spaniolul a fost cel care a castigat, scor 8-6, insa Wawrinka a avut acum o minge de set. Cu doua victorii si fara nici un set pierdut, Nadal are asigurata calificarea in semifinale indiferent de rezultatul ultimului meci. In urma acestei performante, spaniolul si-a asigurat prima pozitie in clasamentul ATP. Va fi pentru a 3-a oara cand Nadal incheie anul pe primul loc. S-a mai intamplat asta in 2008 si 2010.

Potrivit altor stiri si pariuri tenis de la Turneul Campionilor din Londra, in cealalta partida a zilei din grupa A s-au intalnit spaniolul David Ferrer si cehul Tomas Berdych. A fost un meci destul de echilibrat si castigat in doua seturi, 6-4 6-4, de jucatorul din Cehia. Acesta are insa nevoie de o victorie contra lui Nadal in ultimul meci pentru a fi sigur de calificarea in semifinale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *