404 Not Found


nginx
Del Potro si Rybarikova s-au impus la Washington – Sporting News

del-potro-washington_i763428

Argentinianul Juan Martin Del Potro si slovaca Magdalena Rybarikova au castigat turneele de simplu de la Washington dupa ce i-au invins in finale pe americanul John Isner si germanca Andrea Petkovic

In finala turneului masculin de la Washington s-au intalnit argentinianul Juan Martin Del Potro si americanul John Isner. Inaintea acestui meci cei doi se mai intalnisera de trei ori, iar de fiecare data s-a impus argentinianul in doua seturi. Asa ca si acum acesta era mare favorit la victorie la unele case de pariuri sportive online precum bet365. Asta insa nu s-a vazut deloc in primul set pe care John Isner l-a castigat cu 6-3. In setul doi americanului nu i-a mai mers la fel de bine serviciul si astfel a pierdut clar setul cu 6-1. Nici in setul decisiv acesta nu a jucat mai bine, pierzandu-si serviciul in chiar primul game. Nu a reusit sa mai revina si astfel Juan Martin Del Potro a castigat acest set cu 6-2. Pentru jucatorul din Argentina acesta este al doilea turneu ATP castigat in acest an si al 15-lea din cariera sa.

Tot saptamana trecuta s-a desfasurat si turneul feminin de la Washington, iar finala a fost intre slovaca Magdalena Rybarikova si germanca Andrea Petkovic. In 2012 turneul fusese castigat chiar de jucatoarea din Slovacia care o invinsese clar cu 6-1 6-1 pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. Dar chiar si asa, favorita in finala de acum la bet365 a fost Andrea Petkovic. Germanca a inceput mai bine finala si a castigat primele patru game-uri, insa apoi slovaca a revenit incredibil si a castigat setul cu 6-4. In setul doi Magdalena Rybarikova a fost cea care a inceput mai bine si a condus cu 4-1, dar jucatoarea din Germania a revenit si a trimis setul in tie-break unde slovaca a castigat cu 7-2. Este al patrulea turneu WTA castigat in cariera de aceasta jucatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *