huidu

Serban Huidu le-a raspuns pe blogul personal celor care l-au acuzat ca el este in libertate iar Gigi Becali in puscarie.

Redam mai jos mesajul integral postat de Serban Huidu pe blog:

“Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor! Dar mai bine sa preluam “adevarul” din tabloide! Si atunci multi au luat drept adevarate aberatiile unui terchea-berchea din galerie care m-a acuzat ca m-as fi bucurat de vestea arestarii lui Jiji si as fi facut misto pe aceasta tema!

Cei care ma cunosc stiu ca nu as fi spus si nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul si nu eram nici persoana care sa comenteze asta! Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care detin o inregistrare cu asta sunt poftiti sa o faca publica!

M-am uitat in schimb la un ipocrit de soi: meme stoica-cel care din “cioban oparit” nu il scotea pe fostul sau patron, cum a luat de bune aberatiile unor neica nimeni! Unde erati ma moralistilor atunci si de ce va lasati impresionati de lacrimile lui de crocodil varsate acum?

Faptul ca am o opinie, ca raspund unor oameni ce folosesc cuvinte ca: bou, jeg, jigodie, criminal etc, nu ma transforma intr-un arogant, doar ca nu imi place sa ma las calcat in picioare asa cum va doriti! Si atat cat pot, voi sta aici ca un ghimpe in coasta voastra, ca m-ati facut in toate felurile dar nu ati reusit si nici nu veti reusi sa ma reduceti la tacere!

Nu as fi postat niciodata asa ceva daca oameni de la care aveam pretentii, nu m-ar fi intrebat daca e adevarat ca am spus de Jiji! Port un profund respect familiei sale care il suporta pe Jiji zi de zi! Dar o vorba populara spune: rau cu rau dar mai rau e fara rau!NU AM COMENTAT nimic legat de arestarea sa! O sa spun asta pana cand porcii populisti care au fabricat asa un subiect isi vor cere scuze!”

Serban

ps1: pe locuri-fiti gata-start! Dati drumul la injurii in injuraturi!”

ps2: “spre deosebire de mine ( io nici nu am spus nimic si mi s-a inventat un ditamai subiectul), marele crestin si ipocrit de soi, Jiji s-a bucurat cand am avut accidentul!”

8 thoughts on “Mesajul lui Huidu postat pe blogul sau despre arestarea lui GIGI BECALI

    1. Ti se pare corect ca unul ce a omorat 3 persoane sa ramana in libertate iar unul ce a ajutat sinistrati(construindu-le case) sa intre la inchisoare? Mi-e mi-ar fi rusine sa recunosc ca un singur om a pacalit atata lume marindu-si contul bancar. Pentru a face asta, iti trebuie si un pic de creier si o “planificare” a unui plan destul de bine stabilit.

    2. Sa o sugi in chec ! Un om ca huidu nu merita sa fie in libertate. Trebuie sa plateasca ca toti ceilalati ! Daca tactu sau mata omoara 3 oameni face ani grei de puscarie ! el de ce sa nu plateasca? Parca in romania era democratie si toti ne conformam unor legi asa trebuia sa faca si huidu , a platit daune morale ,dar trebuia sa faca 1 an cel putin de puscarie pentru ca oricare dintre noi am face ! GUIE MIGI !!!!!

  1. atat am de zis pt domnu huidu dc nu le ceri scuze la familiile pt ceea ce ai facut si gata e asa greu ??mmm de ………………

  2. Am stat si am analizat putin aceste doua probleme HUIDU SI JIJI eu zic ca accidentul s-a produs din neatentie si au murit oameni dar povara ce cade pe sufletul acestui om e foarte mare si nimeni nu ar vrea sa fie in locul lui Huidu iar inchisoarea nu e o solutie ajunge ce are pe cap iar JIJI si-a facut cu mana lui mai precis cu gura lui totul hai ca la atatea milioane de euroi merita 2 ani nu 3 se mai odihneste si el putin stati linistiti ca nu e rau in puscarie ….

  3. foarte bine spus Serban!!! Gigi a trebuit sa ajunga unde a ajuns acuma pentru a intelege o tara intreaga ca, coruptii fac puscarie, ca banii nu te salveaza..ii incomparabil cazul tau cu al lui.. am vazut ca multi spun ” sa te vad daca aveai tu un membru din familie implicata in accident cum mai puteai sa il sustii pe Serban” si le spun acelora ca nu doar eu, ci oricine poate sa nenoroceasca o viata in fractiune de secunda..doar cine nu conduce nu constientizeaza cat risc si cate pericole intampini in cale..asa ca, dragilor va sfatuiesc sa o lasati mai moale cu, comentariile si sa fiti prudenti in trafic…roata e rotunda..si un comentariu prost poate avea urmari in viitorul vostru..fiecare lucru spus se plateste..daca nu puteti da un sfat bun taceti! vedeti-va de viata!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *