Dependenta de nicotina este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta fumatorii care doresc sa renunte. Pentru a veni in ajutor, Tigaraelectronica-nr1 ii invita pe toti cei care se afla in aceasta situatie sa incerce tigara electronica pentru a trece mai usor peste efectele asociate sevrajului.

Conform unui studiu recent realizat de o echipa de cercetatorii din Germania, exista riscul ca fumatorii sa nu aibe parte de somn suficient din cauza tulburarilor si intreruperilor. Raportul a fost publicat recent in Addiction Biology journal.

Persoanele care folosesc tigara electronica in locul tigarilor obisnuite se pare ca nu se confrunta cu aceste probleme. In timp ce tigarile din tutun raman cauza principala a deceselor, se pare ca acestea sunt si cauza unui somn intrerupt si insuficient pentru fumatori.

Rapoartele au fost evaluate dupa ce au fost studiate obiceiurile de dormit ale 1071 de oameni care au fumat tigari din tutun si a 1243 de oameni, care nu au fumat deloc. Rezultatele au aratat ca 28.1 % dintre fumatori au probleme cu somnul.

A fost descoperit, de asemenea, ca 17% dintre fumatori au parte de sase ore de somn pe zi, sau chiar mai putin. Un reprezentant al tigarilor electronice a comentat acest raport, „Problemele cu somnul sunt doar un alt efect secundar negativ asociat tigarilor obisnuite.

Tigarile electronice fac trecerea la un stil de viata mai sanatatos decat cel oferit de tigarile obisnuite. Tigarile electronice nu contin gudron, fum sau scrum, si contribuie la eliminarea efectelor secundare negative asociate tigarilor obisnuite in timp ce te poti bucura de sentimentul oferit de tigarile traditionale.”

„La sfarsitul zilei cu totii ne dorim sa avem parte de o viata frumoasa iar acest lucru ar putea fi posibil cu ajutorul tigarilor electronice”, a declarat Liz Davis din Pennsylvania. Tigarile electronice sunt o optiune viabila pentru fumatori spre o viata fara tutun. Tigaraelectronica-nr1 nu ofera doar informatii, dar si tigari electronice de calitate pentru cei care isi doresc sa renunte la fumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *