Berbec
Dispui de o intuiţie vie şi foarte prolifică, pe care o poţi folosi cu succes în gestionarea finanţelor celorlalţi. Eşti foarte pragmatic, practic şi convingător în raport cu resursele celorlalţi şi ai talentul de a-ţi mobiliză colegii sau subordonaţii în direcţia dorită de tine. Sprijină-ţi frăţii sau surorile şi nu exagera cu criticile la adresa lor. Fii prudent în trafic.

Taur
Adori jocurile şi distracţiile, eşti pătimaş, ai nevoie de companie. Pui mare preţ pe ce cred ceilalţi şi ai darul de a împărtăşi starea ta de buna dispozitie cu persoana iubită sau cu copiii. Manifeşti înclinaţie către plăceri, obiecte de lux sau speculaţii financiare. Îţi recomand să eviţi magazinele sau cumpărăturile, căci ai tendinţa de a exagera şi ţi-ai putea risipi resursele.

Gemeni

Abordezi viaţa cotidiană cu maximum de intensitate. La locul de muncă eşti foarte solicitat şi eşti perfecţionist în tot ceea ce întreprinzi. Starea ta de sănătate este direct influenţată de emoţiile negative, astfel că îţi recomand să acţionezi cu moderaţie şi să gândeşti pozitiv. Acasă ai tendinţa de a-i repezi pe cei dragi. Pe seară se prefigurează o ieşire în oraş cu prietenii.

Rac

Astăzi eşti foarte curios, creativ şi jucăuş. Adori să te faci util şi oferi sprijin moral fraţilor sau verişorilor. Eşti foarte uşor impresionabil când vine vorba de oameni bolnavi sau aflaţi în situaţii dificile şi ai tendinţa de a-i invadă sau de a-i sufocă cu serviciile tale. La locul de muncă, climatul este destul de instabil dar e o ocazie bună pentru a profită de unele schimbări organizatorice.

Leu

Contextul astral de astăzi te predispune la emoţii foarte intense, paradoxale, în special în zona familiei sau a trecutului personal. Ai putea fi fericitul beneficiar al unor câştiguri financiare provenite din munca proprie. Sunt posibile negocieri încordate cu un sponsor sau protector, pentru obţinerea resurselor necesare unui proiect îndelung visat.

Fecioară

În ceea ce te priveşte, astăzi te remarci prin modul în care gândeşti şi comunici. Eşti un vorbitor receptiv dar şi incisiv, perfecţionist şi predispus la a critică, dacă rezultatele obţinute nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Fii diplomat în relaţia cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile căci ai tendinţa de a exagera. Drumurile scurte sunt de bun augur.

Balantă
Astăzi eşti foarte preocupat de bani şi de valorificarea resurselor. Ai putea fi perceput drept un zgârcit, întrucât eşti foarte strângător şi ai tendinţa de a pune bani de-o parte pentru zile negre sau pentru bătrâneţe. Este un context favorabil investiţiilor pe termen mediu spre lung şi cu grad redus de risc. Călăltoriile în străinătate sau departe de casă nu sunt de bun augur.

Scorpion

Tot ce este în jurul tău pare să spună o poveste despre tine însuţi şi îţi orientează atenţia spre propriile-ţi nevoi şi dorinţe. Ai un impact puternic asupra celorlalţi, atât prin modul în care comunici dar şi cum acţionezi. Preferi mijloacele oculte şi eşti expert în manipulare, în special în raport cu persoană iubită sau cu copiii. Fii cumpătat la cumpărături.

Săgetător
Sufletul tău îşi cere dreptul şi manifeşti tendinţa spre izolare şi introspecţie. Acţionezi impulsiv, egocentric, căci cauţi recunoaştere pentru faptele tale. În zona carierei, eşti susţinut din umbră de către un superior ierarhic. Renunţă la agresivitate şi la conflictele deschise cu unii parteneri de afaceri căci îţi afectează imaginea publică şi reputaţia.

Capricorn
Acorzi multă atenţie şi importantă prietenilor şi anturajului. Eşti un membru de impact, cu putere de influenţa în grupul din care faci parte. La locul de muncă eşti extrem de încăpăţânat şi ai tendinţa de a-ţi impune convingerile fiind convins că tu ştii cel mai bine cum stau lucrurile. Ai putea întâmpina piedici şi dificultăţi în conlucrarea cu străinii.

Vărsător
Te arăţi preocupat de planul tău de carieră, pe termen lung. Poţi fi fericitul beneficiar al unor câştiguri financiare provenite din asocierile în care eşti implicat. Relaţia cu copiii sau cu persoană iubită îţi aduce multe încercări. Comunicarea este defectuoasă şi poate fi încărcată de reproşuri sau vorbe grele. Fii iubitor, înţelept şi ascultă activ.

Pesti

Dispui de o gândire penetrantă, rece şi manifeşti interes pentru religie, filosofie, geografie sau străinătate. Adori să călătoreşti în locuri exotice sau dramatice iar dacă nu o poţi face fizic, atunci lectură sau filmul pot fi un bun substitut. La serviciu ai parte de multă acţiune şi de şefi insistenţi, nerăbdători şi presanţi. Evită certurile cu partenerul de viaţă pe teme domestice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *