Am dat ieri startul la reducerile de toamna la tigarile electronice Sailebao. Printre modelele reduse la jumatate de pret este si modelul EGO W Tank produs de Sailebao.

Anotimpul rece este un motiv de stres in plus pentru fumatori. Multi sunt nevoiti sa iasa afara, in frig, pentru a nu-i deranja pe cei dragi si pentru a-i feri de efectele secundare ale fumatului pasiv. Insa, o tigara electronica le-ar putea fi de ajutor. Si pentru ca stim ca anotimpul rece este unul mai dificil din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, am organizat o serie de reduceri la toate modelele de tigari electronice Sailebao. Unul dintre aceste este si modelul EGO W Tank.

Tigara electronica EGO W Tank este printre ultimele modele fabricate de renumitul productor Sailebao. Acesta are un sistem inovativ de stocare a elichidului, folosind un mic rezervor numit „clearomizor”, in loc de clasicul atomizor.

Acest clearomizor este fabricat dintr-un material plastic dur, transparent pentru a putea vedea cantitatea de elichid. EGO W Tank este un model deja apreciat de utilizatori pentru cantitatea mare de vapori pe care o ofera, dar si pentru TH-ul excelent. (se simte ca si cand a-i fuma tigari obisnuite)

Fie care sunteti fumator si va doriti sa renuntati la tigarile obisnuite, sau doriti sa faceti un cadou nepretuit unei persoane dragi fumatoare, tigara electronica EGO W Tank poate fi de mare ajutor. Cel mai important este ca puteti achizitiona acum Kitul complet EGO W Tank LA JUMATATE DE PRET.

In acest kit complet aveti incluse practic doua tigari electronice (2 clearomizoare si 2 baterii), 1 incarcator USB + adaptor de priza, 1 sticluta goala pentru lichid (care are un varf special conceput pentru a incarca tigara mai usor), 1 cutie pentru cadou + 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig.

Va invitam pe site-ul nostru Tigaraelectronica-nr1 pentru a vedea toate modelele fabricate de producatorul Sailebao care sunt reduse. Nu uitati ca aceasta este o lichidare de stoc, prin urmare ofertele sunt disponibile in limita stocului. Asadar, grabiti-va si profitati de aceasta oferta pentru a va putea achizitiona o tigara electronica buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *