Pe langa faptul ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile clasice, aceasta ofera o serie de avantaje pe care nicio alta metoda de renuntare la fumat nu le are. Sa vedem cateva dintre acestea!

Cei mai multi fumatori din Romania fumeaza peste un pachet de tigari pe zi. Asta inseamna ca in fiecare zi un fumator plateste intre 12 si 24 de lei pentru a-si satisface acest viciu.

Imaginati-va daca ati economisii 24 de lei in fiecare zi pentru tot restul vietii? Ati aduna o suma de bani destul de mare in portofel pe care ati putea sa o cheltuiti pe o vacanta, pentru a va redecora casa sau poate chiar pentru a da avansul pentru un imprumut.

Ati putea realiza acest lucru cu ajutorul unei tigari electronice deoarece aceasta este mai ieftina decat tigarile din tutun.

Probabil ca nu exista fumator caruia sa nu i se fi intamplat sa se afle intr-un restaurant alaturi de familie sau de prieteni si care sa nu poata fuma in interior atunci cand simte nevoia. Iar restaurantul nu este singurul loc in care poate avea loc acest episod, exista o multime de locuri publice in care fumatul este interzis.

Insa, daca ati avea o tigara electronica atunci ati putea aburi fara sa iesiti afara din cladire si fara sa ii deranjati pe cei din jur. Puteti sa va savurati tigara electronica la masa alaturi de cei dragi.

Este cunoscut faptul ca fumatul este un viciu neplacut pentru cei din jur. Probabil oricarui fumator i s-a atras atentia, nu doar o data, sa sufle fumul in alta directie sau sa isi stinga tigara imediat. Ca fumator este mult mai convenabil sa folosesti tigari electronice atat pentru tine, cat si pentru persoanele aflate in jurul tau.

Acestea sunt doar cateva din beneficiile pe care renuntarea la fumat cu tigara electronica le aduce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *