Salutare! Este o nouă zi de luni şi vrem să avem cu toţii o săptămână perfectă!

Ne-am gândit că ar fi util să scriu aici câteva informaţii care  să te  ajute  să înţelegi mai bine cum funcţionează cu comanda online şi cu personalizarea  produselor.
Astăzi îţi explic mai pe larg  despre cum se face personalizarea unui ceas de perete.
Un lucru care o să îţi placă este faptul că totul se realizează pe site: alegerea modelelor, personalizarea cu fotografiile tale, comanda.
Astfel că economisim cu toţii timp şi bani, deoarece nu este nevoie de deplasare, totul se face de pe scaunul tău de acasă, din faţa calculatorului sau a laptopului şi noi îţi livrăm unde doreşti, oriunde în ţară.

Îţi voi explica puţin cum funcţionează ca să îţi  fie mai uşor.
  • Prima oară evident că trebuie să accesezi site-ul şi să alegi din meniul din stânga ce produs doreşti :)
  • De data asta am ales un ceas pentru personalizat cu model drăgăstos :) pentru cupluri, familii.  Este un cadou de efect şi extrem de frumos şi original.
  • După ce alegi modelul, trebuie să apeşi butonul PERSONALIZEAZĂ CU POZELE TALE şi apoi o să îţi apară aşa:
  • Ca să adaugi o fotografie apeşi butonul ADAUGĂ POZE  şi apoi îţi alegi fotografia din calculator. Ca să vă arăt, am ales o fotografie simpatică cu Rico, căţelul nostru din birou.
După ce apeşi COMANDĂ, următorul pas este de a alege modalitatea de plată, de livrare şi alte date, astfel că vei vedea şi cât te costă.
Dacă vrei transportul prin curier (3-5 zile) costă 10 lei în plus, iar dacă vrei să fie gratuită livrarea, alegi să primeşti prin Poşta Română (3-5 zile).
Mai departe te vei descurca cu datele tale personale.
Sper că te-am ajutat şi te invit să intri pe site şi să alegi ce cadou vrei să faci celor dragi, sau chiar ţie, pentru pereţii de acasă, sau pentru biroul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *