Tigara electronica este un produs similar tigarii obisnuite cu tutun, atat ca aspect, cat si ca gust. Producatorii de tigari electronice mizeaza pe diversitatea de arome pe care le poti selecta, dar si pe concentratia de nicotina.

Ce gust au tigarile electroniceFumatorii de tigari obisnuite cu tutun evita sa incerce tigarile electronice deoarece cred ca acestea nu vor avea acelasi gust.

Tigara electronica este conceputa nu numai sa arate la fel, ci si sa aiba acelasi gust. Este o alternativa reala si sanatoasa la tigara obisnuita cu tutun.

Desigur, anumite marci de tigari electronice sunt mai bune decat altele in ceea ce priveste gustul. unii producatori de tigari electronice au incercat sa imite aromele traditionale ale tigarilor cu tutun, in timp ce altii au dezvoltat o serie de arome si gusturi care nu se regasesc la tigarile obisnuite.

In plus, tigarile electronice se gasesc in diferite concentratii de nicotina, de la high pana la low. De asemenea, exista si tigari electronice care nu contin nicotina.

Ce arome au tigarile electronice

Aromele traditionale de tutun si de mentol se regasesc la majoritatea tigarilor electronice, insa pe piata vei gasi si arome precum cirese, fructe, vanilie, capsuni, mar, cafea, mure sau coca cola.Astfel, producatorii de tigari electronice isi indreapta atentia asupra fumatorilor dependenti de nicotina, pentru care gustul tigarilor nu este foarte important. Aceste persoane incearca tigarile electronice deoarece prefera aromele variante, pe care le pot incerca zilnic.

Tigara electronica este un produs in proportie de 90 – 95% similar cu tigara reala cu tutun. Pentru un fumator inrait, gustul tigarilor electronice poate parea fad, insa in timp se va obisnui, iar mai apoi gustul de tigara obisnuita ii va lasa un gust prost.

Cumpara tigara electronicaTe20.ro este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. De asemenea, vei gasi diverse marimi de tigari, pentru o experienta a fumatului cat mai placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *