– Despartirea de tine ar fi o pedeapsa mai grea decat moartea pentru greseala mea, dar pentru ceea ce a simtit inima ta – o merit. Tie timpul iti va vindeca ranile si iti va sterge incet povara acestei amintiri insa mie timpul imi va infecta ranile.

– Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie… Lasa-ma sa intru din nou in viata ta…

– Nu ma goni nicicand, iubirea mea!/Nu-mi smulge inima din mine!/De-as fi acolo sus o stea/As lumina doar pentru tine/Si as visa mereu asa:/Sa-ntampini tu lumina mea!

– Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc dar o voi face pentru ca te iubesc si vreau sa ne fie bine. Iarta-ma!

– Ce-ar fi sa uitam tot ce s-a intamplat si sa o luam de la capat?! Promit ca nu mai fac daca promiti ca o sa iti treaca supararea de indata ce o sa deschizi felicitarea!

– Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu… regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

– Am gresit… recunosc si imi pare rau. Te rog mult sa ma ierti… esti totul pentru mine si nu pot suporta gandul ca esti suparata.

– Nu te mai purta asa cu mine. Te iubesc si profiti de acest lucru? Am gresit, ai gresit… suntem oameni, gresim, dar trebuie sa si iertam totodata… fara tine am incercat sa incep o viata noua, dar nu a mers… asta este… te iubesc si tot ce imi doresc este ca totul sa revina la normal…

– Promit ca de maine am sa fiu altul, am sa fiu asa cum vrei tu sa fiu, dar, mai intai. Te rog IARTA-MA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *