404 Not Found


nginx
Albumul Belly – The Revolution – Sporting News

Albumul de debut al lui Belly este “The Revolution”, care a fost scos pe data de 5 iulie in anul acesta. Eu l-am auzit prima oara cand mergeam sa iau bilete pentru un concert Snoop Dogg. Tipul de la care am luat biletele mi-as spus sa ma pregatesc pentru un spectacol incarcat. Mi-a zis ca acest artist, nativ din Otawa, dar cu stramosi palestinieni, era cat de bun se poate si ar trebui sa ma pregatesc pentru un spectacol grozav. Exact cum mi-a spus tipul, spectacolul a fost incredibil. Nu am putut sa cred puterea vocii lui Belly si cata emotie isi punea in muzica.

De atunci am cumparat CD-ul si sunt mai mult decat multumit. Acest CD este un album dublu, care include discurile intitulate “The People” si “The System”. Exista multe melodii memorabile pe ambele. Cateva din piesele mele preferate sunt:

* “I swear”, o melodie despre legendarul Scarface. Ea vorbeste despre a fi incarcerat pentru o crima de care esti acuzat si include multa discriminare.
* Urmatoarea melodie este “Goodbye”, cantata de minunata artista Monique. E una din preferatele mele, deoarece Belly si Monique au voci extraordinare.
* Recent am aflat ca Belly a scris toate cele mai bune melodii pentru Masasri. Cei doi se reunesc pentru a colabora impreuna la melodia “Ya Dunya”, pe care trebuie sa o auziti.
* Belly si Kurrupt isi unesc fortele pentru melodia “I’m the Man”, o melodie foarte buna, care merita ascultata.
* In melodia “B Variable”, Belly serveste o melodie de-a dreptul gangster, cu un ritm care te face sa vrei sa te misti.
* “History of Violence” arata capacitatea artistului de a-si exprima trecutul emotionant. Aceasta este una din cele mai bune, dupa parerea mea.
* “Leave Me Alone” este o melodie in care Belly vorbeste despre a fi tradat de un prieten care moare. Iata inca o melodie foarte buna.
* Artistul vorbeste despre dragostea, pasiunea si loialitatea sa pentru o fata in melodia “Kill For You”.
* “Don’t Be Shy” feat. Nina Sky si “Pressure” feat. Ginuwine sunt single-uri care au fost auzite foarte mult la radio. Belly a castigat premiul pentru cel mai bun video rap pentru “Pressure” la Munch Music 2007 Video Awards in iunie. Daca nu ai auzit aceasta melodie, uita-te pe site-ul artistului, intitulat “BellyLive”. Poti sa asculti cateva din melodiile sale si sa vezi videoclipurile scoase.

Traind in Canada, stiu ca este greu pentru un artist canadian sa fie faimos. Totusi, vreau sa spun ca Belly este mai mult decat un rapper si ar trebui privit ca si “nasul” canadei. Eu cred ca albumul “The Revolution” este un album de debut foarte promitator, care merita ascultat. Are o baza foarte solida, incluzand multe colaborari cu artisti renumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *