Povestea lor de amor a facut obiectul glumelor atat in Parlamentul de la Londra, cat si in revistele si ziarele de barfe din Marea Britanie.

Cand ochelaristul si putin ciudatul parlamentar liberal-democrat Lembit Opik si-a parasit logodnica, pe doamna de la Meteo, Sian Lloyd, trecuta de 50 de ani, pentru mult mai tanara Gabriela Irimia, membra a grupului pop Cheeky Girls,

putini si-au imaginat ca cei doi vor rezista impreuna mai mult decat dureaza in mod normal o sedinta foto in scopuri publicitare, comenteaza “Daily Mail”.

Opik, in varsta de 42 de ani, este un adevarat intelectual, un expert in astronomie care a innebunit guvernul cu avertismente asupra pericolului ca Pamantul sa fie lovit de un asteroid gigantic.

In schimb, relateaza tabloidul britanic, Gabriela este celebra pentru ca are o sora geamana, Monica, o mama extrem de insistenta, Margit, si pentru hitul enervant “We Are The Cheeky Girls” (Touch My Bum).

Desi cantecul s-a vandut foarte bine, Gabriela si Monica, in varsta de 24 de ani, nu au scapat de comentarii, prestatia lor fiind considerata cea mai ridicola din istoria muzicii pop.

Au avut anorexie, au fost implicate intr-o controversa neplacuta privind datoriile foarte mari. In consecinta, Gabriela parea cea mai putin potrivita partenera de viata pentru un politician care spera sa fie luat in serios.

(Opik chiar avea sanse reale sa ajunga liderul Partidului Liberal-Democrat.) In ultimele luni, fetele au avut parte in Marea Britanie de operatii de marire a sanilor complet nereusite, iar Gabriela a suferit si de niste dureri la rinichi care o impiedicau sa isi indeplineasca “obligatiile” in dormitor.

S-a speculat ca relatia cu politicianul Opik ar fi fost o manevra bine gandita de mama Irimia pentru ca familia sa scape de datorii. Nu e foarte clar daca asa a fost sau nu, dar cel putin le-a salvat pe gemenele Cheeky de la uitare, readucandu-le in atentia publicului britanic.

In ciuda tuturor acestor aspecte, ciudatul cuplu a supravietuit comentariilor cinice, iar Lembit si Gabriela se apropie de prima aniversare a relatiei. In plus, politicianul pare sa stea destul de bine cu nervii, in conditiile in care nu are o relatie doar cu Gabriela.

Gandul, 03 sep 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *