Britney Spears a aruncat cu un biberon si a amenintat doi paparazzi, dupa ce acestia din urma au fotografiat-o. Spears a tipat: “O sa te omor!” si l-a injurat pe Andrew Deetz, fotograful care se pare ca a fost batut joi de una din garzile de corp a lui Spears, potrivit declaratiilor date de avocatii fotografilor, informeaza cbsnews.com.

Deetz, in varsta 24 de ani, si un alt fotograf, Kyle Henderson (23 de ani), au declarat ca se pregatesc sa o dea in judecata pe cantareata .

Cei doi barbati au fotografiat-o pe Spears in momentul in care aceasta, impreuna cu cei doi copii ai sai – Sean Preston si Jayden James – ieseau din hotelul-casino Wynn din Las Vegas, insotiti de doi bodyguarzi.

Una din garzile de corp, Cesar Julio Camera (37 de ani), l-a impins pe Henderson in perete, pana cand cateva persoane care asigurau paza la Wynn au intervenit si i-au cerut fotografului sa plece.

Dupa ce fotografii au facut cam 30 de pas, Camera l-a atacat pe Deetz pe la spate, l-a doborat la pamant si l-a lovit pana cand cei de la Wynn au intervenit din nou.

Dupa aceea, Spears a alergat dupa Henderson, insa a fost oprita de paza de la Wynn. Vazand ca nu poate ajunge la fotograf , Spears a aruncat cu biberonul in el.

Apoi, in fata mai multor clienti ai hotelului, Spears l-a amenintat cu moartea pe Deetz, spunandu-i ca il va omori cu mana ei, iar daca nu va reusi va angaja pe cineva sa il omoare.

Politistii din Las Vegas au emis un mandat de arestare pe numele lui Camera. Daca acesta va fi gasit vinovat, risca sa stea la inchisoare sase luni si sa primeasca o amenda de 1 000 de dolari.

HotNews.ro, S.B., 01 aug 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *