Conflictul care poate izbucni in vestiarul Stelei! Mai multi jucatori sunt nemultumiti si s-au plans la Reghe! Vezi ce i-au zis:

conflictul-care-poate-izbucni-in-vestiarul-stelei-mai-multi-jucatori-sunt-nemultumiti-si-s-au-plans-la_size1Reghecampf nu a facut multe schimbari in echipa in ultima perioada. La echipa pe care o folosea i s-au alaturat Piovaccari si Stanciu, doi jucatori care au demonstrat ca isi merita locul de titulari. Banca de rezerve a ramas in mari proportii aceeasi, cu Kapetanos, Varela, Prepelita, Radut, plus Chipciu si Nikolici care au revenit dupa accidentari.

Pentru a pastra lotul pe care il are si in iarna, Reghecampf este fortat sa foloseasca sistemul rotatiei, pentru a le da o sansa celor de pe banca. In vestiarul Stelei mocneste un conflict, iar mai multi jucatori si-au exprimat nemultumirea legata de faptul ca nu joaca.

„Dintre ei, poate doar Radut s-a mai obisnuit cu gandul ca nu va patrunde prea des in prima echipa, dar isi doreste sa plece undeva sa joace. Prepelita deja a facut nazuri ca Filip e preferat inaintea lui, iar Varela i-a spus lui Reghe ca el nu a venit la Steaua sa fie rezerva. Kapetanos inca rezista. Dar grecul va face sigur atmos­fera daca va mai fi tinut prea mult pe banca. O sa vedeti! De aceea, Reghecampf ar face bine sa foloseasca sistemul rotatiei in meciurile care i-au mai ramas de disputat pana la sfarsitul anului, pentru a pastra lotul compact peste iarna“, a spus o persoana din anturajul Stelei pentru ProSport.

Pentru Steaua urmeaza o serie de meciuri extrem de dificile in finalul acestui an. Steaua va juca cu Pandurii, Schalke, Petrolul, Chelsea, Ceahlaul si doua meciuri cu Astra Giurgiu.

One thought on “Conflictul care poate izbucni in vestiarul Stelei! Mai multi jucatori sunt nemultumiti si s-au plans la Reghe! Vezi ce i-au zis:”

  1. Ma intereseaza demararea unui proiect pentru constructia unor case de acest tip.Posed teren in suprafata de 13500 mp. in intravilanul orasului Rm. Valcea cu PUZ aprobat pentru constructia unor case de pina la P+2 pe o strada de 500 m.As dori mai multe informatii si legatura cu cineva autorizat .Va multumesc pentru atentia acordata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *