conflictul-care-poate-izbucni-in-vestiarul-stelei-mai-multi-jucatori-sunt-nemultumiti-si-s-au-plans-la_size1Reghecampf nu a facut multe schimbari in echipa in ultima perioada. La echipa pe care o folosea i s-au alaturat Piovaccari si Stanciu, doi jucatori care au demonstrat ca isi merita locul de titulari. Banca de rezerve a ramas in mari proportii aceeasi, cu Kapetanos, Varela, Prepelita, Radut, plus Chipciu si Nikolici care au revenit dupa accidentari.

Pentru a pastra lotul pe care il are si in iarna, Reghecampf este fortat sa foloseasca sistemul rotatiei, pentru a le da o sansa celor de pe banca. In vestiarul Stelei mocneste un conflict, iar mai multi jucatori si-au exprimat nemultumirea legata de faptul ca nu joaca.

„Dintre ei, poate doar Radut s-a mai obisnuit cu gandul ca nu va patrunde prea des in prima echipa, dar isi doreste sa plece undeva sa joace. Prepelita deja a facut nazuri ca Filip e preferat inaintea lui, iar Varela i-a spus lui Reghe ca el nu a venit la Steaua sa fie rezerva. Kapetanos inca rezista. Dar grecul va face sigur atmos­fera daca va mai fi tinut prea mult pe banca. O sa vedeti! De aceea, Reghecampf ar face bine sa foloseasca sistemul rotatiei in meciurile care i-au mai ramas de disputat pana la sfarsitul anului, pentru a pastra lotul compact peste iarna“, a spus o persoana din anturajul Stelei pentru ProSport.

Pentru Steaua urmeaza o serie de meciuri extrem de dificile in finalul acestui an. Steaua va juca cu Pandurii, Schalke, Petrolul, Chelsea, Ceahlaul si doua meciuri cu Astra Giurgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *