404 Not Found


nginx
Boloni revine in fotbalul romanesc. Proiectul care vrea sa aduca o echipa in prim plan – Sporting News
boloni

Fotbalul românesc traversează o perioadă dificilă, mai multe echipe din Liga 1 fiind în insolvenţă, în timp ce jucătorii mai multor cluburi sunt nemulţumiţi din cauza restanţelor salariale. Pe prima scenă a fotbalului românesc nu se mai regăsesc nume ca Rapid, UTA, U Cluj sau FC Argeş. Există şi cluburi care vor să revină în elita fotbalului mare. Unul dintre aceste cluburi este FCM Târgu Mureş.

Clubul a intrat în administrarea lui Tiberiu Petriş. Fost comentator sportiv la Radio Tg. Mureş, fost preşedinte de club la AEK Politehnica Timişoara sau Universitatea Cluj şi fost impresar, Petriş a reuşit să capaciteze autorităţile locale pentru a oferi tot ce este necesar fotbalului. Prima mutarea a acestuia a fost cooptarea lui Daniel Stanciu în funcţia de director sportiv, mutare anunţată în exclusivitate de ProSport.

Noul antrenor al echipei va fi Edi Iordănescu, care va avea ca obiectiv imediat promovarea în Liga 1. Marea lovitură este însă cooptarea lui Ladislau Boloni în organigrama clubului. Fost jucător la FCM, Boloni a fost atras de noul proiect ce se pregăteşte şi va ocupa funcţia de preşedinte de onoare al clubului, anunţă liga2.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *