Tigara electronica a devenit un subiect ce preocupa intreaga lume. Insa, se pare ca nu peste tot este reglementata la fel. Sa vedem cum se prezinta?

Potrivit chinezilor tigara electronica a fost inventata in 2003 de farmacistul Hok Lik care a creat acest dispozitiv pentru a ajuta fumatorii sa renunte la fumat, dupa ce tatal sau a murit de cancer din cauza fumatului. Desigur exista si versiunea americanilor care sustin ca tigara electronica a fost inventata cu mult timp inainte de catre un american care visase la un dispozitiv care sa dea aceeasi senzatie ca si fumatul de tigari. O sa incercam sa mergem pe mana chinezilor si o sa credem ca tigara electronica a fost conceputa in 2003.

Avand in vedere ca au trecut mai bine de 9 ani de la „nasterea” primei tigari electronice sa vedem cum se prezinta aceasta in 2012 pe „scena” mondiala.

In Belgia, Hong Kong, Canada, Columbia, Brazilia, Turcia si Japonia tigara electronica este complet interzisa. In Australia, Austria, Finlanda, Suedia si Japonia este interzisa comercializarea de cartuse sau lichide ce contin nicotina.

Acum ca stim tarile in care tigara electronica este interzisa complet sau partial sa vedem si un top al vanzarilor de tigari electronice:

1. Statele Unite ale Americii

2. Rusia

3. India

4. Regatul Unit al Marii Britanii

5. Germania

6. alte tari din Europa

Si in Romania vanzarile de tigari electronice au crescut in ultimii ani. Tigara electronica Nr. 1 este unul dintre cei mai mari importatori din tara. Suntem pe piata de aproape 3 ani si pana in prezent am ajutat mii de fumatori sa renunte la tigarile traditionale.

Suntem unici distribuitori pe Romania pentru tigari electronice Vipercig si colaboram de mult timp cu binecunoscutul brand Sailebao. De la inceput si pana in prezent ne-am straduit sa va oferim numai produse de calitate si o consiliere de exceptie.

In continuare ne vom stradui sa va aducem cele mai noi produse, desigur la cea mai buna calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *