404 Not Found


nginx
{"id":584,"date":"2012-03-01T10:08:00","date_gmt":"2012-03-01T10:08:00","guid":{"rendered":"http:\/\/www.sportingnews.ro\/stiri\/accesorii-stilate-ceasuri\/"},"modified":"2012-03-01T10:08:00","modified_gmt":"2012-03-01T10:08:00","slug":"accesorii-stilate-ceasuri","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/2012\/03\/01\/accesorii-stilate-ceasuri\/","title":{"rendered":"Accesorii stilate – ceasuri"},"content":{"rendered":"
Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare atunci cand intentionati sa cumparati un ceas este utilitatea acestuia. Doriti sa va cronometrati in timp ce faceti jogging, sa calculati viteza de deplasare a autoturismului sau a trenului in care va aflati sau pur si simplu sa vedeti cat e ceasul ?<\/p>\n

In ziua de azi, nu exista model de ceas care sa nu satisfaca cele mai exigente dorinte in materie de functionalitati, stil personal sau gust. Mecanism mecanic sau cu cuart ? Etanseitate de 30m sau 100m ? Curea de piele sau bratara metalica ? Garantia si postgarantia ? Piese originale de schimb ? Sint intrebari si aspecte importante care influenteaza decizia cumparatorului.<\/p>\n

Vezi aici cele mai frumose\/stilate modele<\/b><\/a><\/h2>\n

In cele ce urmeaza, va prezentam cateva tipuri de ceasuri si sfaturi utile, care va vor usura decizia:<\/a><\/p>\n

Scufundari:<\/b> Asigurati-va ca coroana si butoanele cronografului sint infiletate iar etanseitatea este garantata la cel putin 100 m. De asememea, o luneta rotativa va ajuta sa calculati timpul petrecut sub apa.
Curse:<\/b> Indiferent daca va aflati in masina, avion sau pe bicicleta, aceste ceasuri va ajuta sa calculati viteza de deplasare prin intermediul tahimetrului, dispus in partea extrema a cadranului.
Trendy:<\/b> Sint ceasuri care scot in evidenta personalitatea purtatorului, avand o carcasa cu forme extravagante, culori ale cadranului vii sau materiale si forme ale bratarii deosebite.
Casual:<\/b> Indica de obicei ora si minutul, avand o bratara sau curea de piele comoda. Aceste modele dispun de o etanseitate ridicata, astfel incat inotatul cu ele la la mana nu pericliteaza mecanismul.
Profesionale:<\/b> Aceste ceasuri reprezinta un instrument de lucru pentru cei care le poarta, avand functii speciale de calcul si masurare a timpului. Pompierii, personalul de pe ambulante, fortele speciale, militarii sint doar cateva categorii care apreciaza aceste ceasuri.<\/div>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare atunci<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[17],"tags":[],"jetpack_featured_media_url":"","jetpack-related-posts":[],"jetpack_sharing_enabled":true,"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/584"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=584"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/584\/revisions"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=584"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=584"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sportingnews.ro\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=584"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}