În prima repriză, ambele echipe au avut câte un singur șut pe poartă, deși portughezii au controlat mai mult timp mingea. Și în repriza secundă, portughezii și-au impus jocul și au atacat constant, însă slovenii s-au apărat la fiecare fază. După cele 90 de minute, scorul a fost 0-0.

În prelungiri, slovenul Jan Oblak i-a apărat un penalty lui Cristiano Ronaldo, în minutul 104. În 115, Benjamin Sesko a interceptat o minge pasată greșit de fundașul portughez Pepe și a scăpat singur cu portarul, însă Diogo Costa a blocat șutul.

La loviturile de departajare, portughezii au punctat prin Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva, în timp ce portarul Diogo Costa a apărat cele trei lovituri ale slovenilor.

Mai departe, Portugalia va juca cu Franța, vineri, la Hamburg. În celelalte meciuri din sferturile de finală, se vor întâlni Anglia – Elveția și Spania – Germania.

Pentru ultimele două locuri în “sferturi”, se vor disputa meciurile România – Olanda, marți de la ora 19, respectiv Austria – Turcia, marți de la ora 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *