Se pot spune multe despre Gigi Becali, dar nu se poate spune vreodata ca nu este un om cu suflet bun. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mai oferit o lectie de omenie.

Seful Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si cu hainele murdare. Lumea din local s-a uitat mirata si nu a inteles ce cauta Gigi sa manance la aceeasi masa cu un om al strazii. Povestea din spatele acestor imagine este insa una demna de film.

Omul strazii pe care Gigi l-a invitat la masa i-a fost un fel de profesor sefului Stelei. Barbatului nevoias i se spune Gogu si are 70 de ani, iar in tinerete Becali a lucrat pentru el.

“Gigi era un fel de ucenic pentru Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi impreuna si faceau afaceri. Becali a invatat multe de la Gogu. Sotia lui Gogu este neam cu Gigi. Din pacate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc si a ajuns in halul acesta”, a povestit un apropiat al sefului stelist.

Revenind la terasa de fite, Gigi Becali si-a tratat prietenul cu probleme ca si cand ar fi fost un partener de afaceri. Latifundiarul l-a asezat langa el si i-a ascultat fiecare cuvant, iar la final i-a oferit o suma importanta de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *