404 Not Found


nginx
Cristi Borcea, arestatul VIP. Omul de afaceri avea celula cu plasma, aparate de fitness si telefon la discretie – Sporting News

646x404Cristi Borcea avea celulă cu mochetă pe jos, televizor plasmă, aparate de fitness şi acces permanent la telefonul din incinta penitenciarului din Poarta Albă, acolo unde este încarcerat.

Fostul acţionar de la Dinamo are parte de un tratament preferenţial la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa de şase ani şi patru luni.

Cristi Borcea a avut parte de un regim preferenţial la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, se arată într-un raport al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, făcut public de postul de televiziune B1.

Omul de afaceri a beneficiat de renovarea celulei, care are mochetă pe jos, un televizor plasmă, un frigider şi pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. În plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut să facă mişcare cu ajutorul unei benzi de alergat şi a unei biciclete.

Gardienii din penitenciar i-au dat lui Borcea o cheie pentru a-i facilita accesul la un telefon instalat special pentru el în zona spălătoriei în care ar fi trebuit sa lucreze. De asemenea, se mai arată în raport, Borcea a beneficiat de mai multe vizite decât cele permise prin regulament, iar de la magazinul penitenciarului îşi putea cumpăra tot ce doreşte, după ce sumele pe care i le aducea familia nu erau controlate.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în 2014 în Dosarul Transferurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *