404 Not Found


nginx
Steaua pierde la Targu Mureș, 0-1, dupa un meci nebun, influentat si de unele decizii scandaloase ale lui Kovacs – Sporting News

639194-1Steaua a ratat şansa de a se desprinde în fruntea clasamentului după înfrîngerea cu ASA Tîrgu Mureş, scor 0-1, la capătul unui meci extrem de dur.

Roş-albaştrii şi-au pierdut cei mai importanţi oameni încă din primele 30 de minute. Raul Rusescu, Claudiu Keşeru şi Iasmin Latovlevici au părăsit terenul accidentaţi.

Istvan Kovacs a influenţat şi el rezultatul foarte mult, avînd în două rînduri şansa de a elimina cîte un jucător de la Tîrgu Mureş, însă de fiecare dată a închis ochii.

La fel s-a întîmplat şi în minutul 57, cînd Cristi Tănase a fost faultat de Eduard Stăncioiu în careu, însă Kovacs i-a acordat galben pentru simulare căpitanului Stelei.

Axente a dat lovitura de graţie Stelei în minutul 55, cînd a scăpat singur cu portarul şi l-a învins pe Arlauskis cu un şut la colţul lung. Steaua pierde în deplasare după 699 de zile! Ultima înfrîngere a fost la Braşov, 1-3, 26.11.2012.

Echipele de start:

ASA Tîrgu Mureş: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – N’Doye, G. Mureşan – Hora, Goga, Zicu – Axente

Rezerve: Viciu, Velayos, Bumba, Amauri, Balaur, Gorobsov, Martins

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Stanciu, Sînmărtean, Tănase – Keşeru

Rezerve: Cojocaru, Rîpă, Luchin, Breeveld, Pîrvulescu, Neagu, Rusescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *