De gjør også det som er riktig og ikke det som er enkelt på en

Mot i ansiktet av frykt

canada goose i norge Pakistan mistet en elsket, modig leder sist fredag ​​kveld. Sabeen Mahmud en elsker av innovasjon, teknologi, ytringsfrihet, intellektuell diskurs, kunst og kultur, og potensialet for unge var shot dead. Hun dro hjem med sin mor etter en kveldssesjon på The Second Floor (T2F), et lokalsamfunn hun løp for å oppmuntre sivil diskurs i Karachi. når to menn gikk på en motorsykkel i Toronto opp til bilen og skutt Sabeen gjentatte ganger i ansiktet og brystet og skjøt moren hennes. Hennes mor overlevde, men Sabeen døde før han kom til sykehuset. canada goose i norge

canada goose importør norge Ingen spurte hvorfor hun ble drept. Den andre kvelden arrangerte en samtale med tittelen ‘Unsilencing Balochistan,’ Pakistans største og fattigste provins. Hun var blitt advart om å være vert for panelet som inkluderte kontroversielle menneskerettighetsaktivister. Hun hadde fått dødsrisiko om dette var ikke første gang. Pakistans fremtid, hun følte, var avhengig av å holde samtaler med alle slags mennesker på tvers av forskjellene. Hun sto hverken for et bestemt politisk parti eller en enestående ideologi, men heller det kritiske behovet for diskurs, for rasjonell tanke, for å feire potensialet for hva det betyr å være menneske. canada goose importør norge

canada goose norge forhandler Jeg møtte Sabeen år siden da jeg snakket på andre etasje. Jeg ble slått av hennes canada goose outlet frankmilde smil, hennes umettelige nysgjerrighet, hennes sjenerøse måte å offisielle folk sammen for å lære om Acumen, pasientkapital og vår tilnærming til å takle fattigdom. Hun var en venn i Toronto til vårt arbeid, da hun var en venn til alle som jobbet for muligheten. Sabeen trodde at det var opp til alle steder å opprette og nære det sivile samfunn. Og at vi var her for å støtte hverandre, at dette forsøket må være en delt. canada goose norge forhandler

canada goose salg Alle i Pakistan som visste at Sabeen har stått målløs, berøvet. Hers var et lys som gjorde alle rundt hennes skinne. Hers var et moralsk mot som gjorde at alle som møtte henne vil gjøre mer, være mer. canada goose salg

canada goose norge De som har snakket om henne i nyhetene og på Twitter, de siste dagene, husker hennes dristighet, hennes optimisme, hvordan hun idoliserte Steve Jobs og gjorde alt hun kunne for å fremme teknologi og fremtiden, blant annet sponsorering av Pakistans første Hakk en Thon. canada goose norge

canada goose outlet norge På nyhetsbrev om hennes død, kan journalisten Canada Mosharraf Zaidi Tweeted, ‘Sabeen var som titan. Så sterk. Så verdig. På alle måter. En stor Canada goose outlet supporter av alle stemmeløse mennesker..’ canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Hun var som titan. Hun gikk ikke over for frykt. Hun kjempet for fred. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke Hundrevis oversvømmet gatene for Sabes begravelsesprosess. Den brøt islamske tradisjonen, det startet verken fra sitt hjem eller en moske, men fra T2F, det stedet som for alltid vil symbolisere tankefrihet og tale og tro i en felles fremtid. Hennes mor mottok besøkende til tross for kulsårene og forsiktig oppfordret til å fortsette. https://www.canada-goose-jakker.com Venner fortsetter å samle overalt fra Lahore til New York til Washington for å minne om henne. canada goose jakke

canada goose dunjakke Jeg kan ikke hjelpe, men tenk på Acumen ‘s team, våre 50 pluss Pakistan Fellows og entreprenørene vi investerer der inne. De gjør også det som er riktig og ikke det som er enkelt på en måte som konfronterer kynisme. Jeg er stolt av å kjenne alle canada goose klær uk en av dem. Jeg vet at Sabeen vil stå for alltid som et fyrtårn for dem og til hele vårt globale samfunn. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk Når venner i New York har spurt om jeg tror at Sabes drap vil gjøre pakistanere tilbake eller føler seg tause av denne fryktelige handlingen, kommer mitt svar raskt. canada goose norge nettbutikk

Tvert imot vil Sabes stand til dialog, rettferdighet og menneskelig potensial inspirere mer mot, mer handling, mer sannhet. Som min lagkamerat Batool delte: ‘Jeg er positiv, vi bærer arven, fryktløshet og mot hos oss fordi alternativet til fading inn i mørket er ikke et alternativ i det hele tatt. ‘

canada goose billig Hvis det er en ting som alle som hadde det privilegium å kjenne Sabeen forstod, det var det fremfor alt, elsket hun Pakistan og trodde det var et land verdt å kjempe for, og i hennes tilfelle tragisk verdt å dø for canada goose billig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.