Șamanii din Peru au prezis că Brazilia va câștiga CM 2014 învingând Argentina în finală, în cadrul unui ritual mistic din care nu au lipsit frunzele de coca, cranii pictate și fotografii cu staruri ale balonului rotund. “Am avut o viziune în care mi s-a înfățișat că această Cupă va rămâne în America de Sud. Finala M se va disputa cu Argentina și va fi câștigată de Brazilia”, a afirmat “șamanul din Anzi”, Juan Osco.
Șamanii din cele trei regiuni din Peru (costa Pacificului, Anzii Cordilieri și Amazonia) și-au concentrat forțele în fața stadionului Național din capitală într-un ritual în care au fost invocați brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo și alți mari jucători.

“Noi am văzut în altarul mistic culoarea bleu (Argentina) și galbenă (Brazilia). Cele două culori s-au amestecat, iar câștigătoarea va fi Brazilia”, a asigurat Osco, afișând o replică a Cupei.

“Este o finală de vis, o forță pe care noi am simțit-o, iar Brazilia va învinge blestemul de pe ‘Maracanazo’ – victoria Uruguayului la Cupa Mondială din 1950 în detrimentul Braziliei – și va uita odată pentru totdeauna de asta”, a adăugat Osco, președintele Asociației Apus (șefii indieni), precizând totodată că Spania va ajunge în semifinale.

La rândul său, șamanul Julio Huaylas de Trujillo (nord), agitând trei cranii, a prezis că selecționata chiliană, care face parte din Grupa B cu Spania, Olanda și Australia, va furniza surpriza și va ajunge în semifinale.

Lovitura de începere a Cupei Mondiale va fi dată joi la São Paulo, între Brazilia și Croația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *