frank lampardDiseară, începînd cu ora 22:00, West Bromwich o va întîlni pe Chelsea, într-un meci ce contează pentru etapa a 26-a din Premier League. Stadionul gazdelor, The Hawthorns, pare să fie un teren “minat” pentru “lei”, aceștia nereușind să ia nici un punct în ultimele două jocuri. În tur, cele două formații au terminat nedecis, scor 2-2.

West Bromwich n-a mai simțit gustul victoriei din prima zi a acestui an, cînd victime au fost cei de la Newcastle, care au pierdut cu scorul de 1-0. De atunci, gazdele din această seară au fost eliminate din Cupa Angliei, iar în campionat au alternat egalurile de pe teren propriu cu eșecurile suferite departe de “casă”. Trupa lui Pepe Mel ocupă locul 18, cu 23 de puncte, la un punct în spatele primei poziții neretrogradabile, ocupată de Sunderland.

De partea cealaltă, Chelsea va fi obligată să obțină victoria pentru a nu ceda poziția de lider în Premier League, ea avînd 56 de punte, cu un punct peste ocupanta locului doi, Arsenal. Formația lui Jose Mourinho a urcat pe primul loc sîmbătă, după ce au trecut de Newcastle cu scorul de 3-0, iar principala contracandidată la titlu, Arsenal, a pierdut pe terenul lui Liverpool, scor 5-1. În campionatul Angliei, Chelsea are patru victorii la zero în ultimele șase partide. Ultima înfrîngere în Premier League a “leilor” datează din luna decembrie a anului trecut, cînd au fost învinși de Stoke cu scorul de 3-2.

În ultimele 5 partide directe dintre West Bromwich și Chelsea s-au înregistrat două victorii în favoarea gazdelor din această seară, două victorii ale trupei lui Mourinho și un singur rezultat de egalitate.

Echipele probabile:
West Bromwich (4-2-3-1): Foster –Jones, McAuley, Dawson, Ridgewell – Mulumbu, Brunt – Thievy, Morrison, Berahino – Anichebe
Absenți: Stephane Sessegnon, Nicolas Anelka, Goran Popov, Jonas Olsson

Chelsea (4-2-3-1): Cech – Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta – Lampard, Ramires – Schurrle, Oscar, Hazard – Eto’o
Absenți: John Terry, Marco van Ginke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *