404 Not Found


nginx
Atlassib Sibiu ramane prima in Liga Nationala – Sporting News

asjnvjvs

Atlassib Sibiu a invins pe teren propriu cu 75-71 pe Energia Rovinari si ramane pe prima pozitie in Liga Nationala de baschet masculin cu 29 de puncte 

Luni de la ora 18:00, Atlassib Sibiu a primit vizita celor de la Energia Rovinari in etapa a 16-a din Liga Nationala. Cele mai bune promotii baschet au fost la bet365 unde echipa sibiana a fost mare favorita la victorie. Debutul meciului a fost mai bun pentru echipa gazda care s-a impus in primul sfert cu 25-17. Energia Rovinari a reusit sa reduca din diferenta pana la pauza dupa ce a castigat sfertul doi cu 19-13. Si dupa pauza echipa gorjeana a jucat bine si a reusit chiar sa egaleze, dar pana la urma sfertul trei a fost castigat de echipa sibiana cu 19-13. In ultimul sfert oaspetii au fost mai buni si l-au castigat cu 22-18. Astfel la final scorul a fost 75-71 pentru Atlassib Sibiu care ramane prima in clasament cu 2 puncte avans fata de locul doi. Cel mai bun marcator al acestui meci a fost Devon Austin de la echipa sibiana cu 24 de puncte.

Tot luni s-a mai desfasurat un meci in Liga Nationala intre BC Mures si BCM Pitesti. La bet365 echipa din Targu Mures a fost mare favorita la victorie, insa a inceput meciul foarte slab si a pierdut primul sfert cu 29-22. In sfertul doi echipa gazda a reusit sa revina si sa castige cu 26-18, iar la pauza avea un punct avans. In sfertul trei a jucat insa iarasi ceva mai slab si l-a pierdut cu 23-19. In schimb echipa mureseana a jucat mai bine in ultimul sfert pe care l-a castigat cu 23-20, iar meciul s-a incheiat la egalitate si a fost nevoie de prelungiri pentru stabilirea invingatoarei. Acolo oaspetii au fost mai buni si au castigat cu 15-8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *