am-indolieli-ca-gica-popescu-va-reusi-ce-spune-unul-dintre-colegii-din-generatia-de-aur-despre-candidatura_1_size1Chiar daca au fost colegi in Generatia de Aur, Ionut Lupescu nu are incredere in candidatura lui Giga Popescu la postul de presedinte al Federatiei: “Ii doresc mult succes, dar am indoieli ca va reusi. Am rezerve asupra felului in care vede el administratia”, a spus Ionut Lupescu in editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Dupa ce fost director general al FRF intre 2005 si 2011, fostul mijlocas al lui Dinamo si al nemtilor de la Bayer Leverkruesen a renuntat la functia sa si lucreaza acum la UEFA, unde tine cursuri, workshop-uri si seminare cursantilor pentru licenta Pro.

Intrebat despre esecul nationalei, Lupescu spune ca echipa nu a avut nicio ocazie in cele doua meciuri: “Nu avem un lider, om care sa traga echipa. Niciunul nu s-a rezolvat cand selectionerul a zis despre ei ca nu au valoare. Daca aveau orgoliu, trebuiau sa joace altfel. Piturca a gresit. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca pe vremea mea un antrenor zicea ca nu avem valoare.”

Ionut Lupescu a jucat la echipe precum Dinamo, Leverkruesen, Monchengladbach sau Bursaspor, iar la echipa nationala a marcat 6 goluri in 74 de meciuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *