404 Not Found


nginx
Avem un selectioner care nu stie sa faca tactica! Sfatul pentru Piturca: “Si-a luat notite de la Suedia – Portugalia?” Vezi cine il ataca: – Sporting News

victor_piturca_96008400Mutu lanseaza un nou atac la adresa lui Piturca, dupa ce selectionerul a aruncat vorbe grele la adresa familiei sale. Jucatorul lui Ajaccio il intreaba pe Piturca daca s-a uitat la Suedia – Portugalia, un meci de unde ar fi putut lua o lectie de tactica.

Romania nu a avut niciun sut pe poarta in prima repriza a returului, iar echipa a arat dezorientata. Au trebuit sa treaca 56 de minute pentru ca nationala sa mai aiba un jucator in atac. Fanii si majoritatea specialistilor din fotbal l-au cerut in teren inca din primul minut pe Marius Niculae.
“Nici macar nu vreau sa ma gandesc ca din cauza unor orgolii barbatesti cineva mi-ar jigni familia… Mai bine sa ne spuna domnul Piturca daca si-a luat notite de la inregistrarea meciului Suedia – Portugalia. Acolo s-a jucat fotbal, nu turca!”, a afirmat Mutu pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea.

Mutu ar fi putut fi o solutie pentru atacul nationalei. Experienta sa ar fi contat enorm pentru acest baraj. Orgoliile lui Piturca l-au tinut insa departe.
“Si, ca sa inteleaga toti fanii nationalei punctul meu de vedere, tin sa precizez urmatoarele: mi-am dorit din tot sufletul sa fiu convocat pentru acest baraj, e adevarat! Am suferit enorm ca, din cauza unor motive care n-au legatura cu fotbalul, n-am fost chemat de Piturca. Am rabufnit apoi, dar cred ca am dreptul sa vorbesc despre nationala macar ca suporter. In fine, sunt constient ca nu voi mai fi selectionat atat timp cat e el la lot, dar, daca va demisiona sau daca va fi dat afara, voi visa din nou la tricolor”, a spus Mutu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *