404 Not Found


nginx
Romanii isi pun din nou toate sperantele in Hagi! Generatia cu care chiar putem visa la un Mondial – Sporting News

uite-atat-de-mare-e-dorul-de-mondial-romanii-isi-pun-sperantele-din-nou-in-hagi-generatia-in-care-ne-punem_1_size1Ianis Hagi s-a nascut in 1998, in toamna de dupa Mondialul din Franta, ultimul pe care romanii l-au trait pe viu.

Au urmat 3 turnee finale ratate (2002, 2006, 2010), la care se adauga acum si cel din Brazilia, la care am visat ca nebunii romanii.

Ne intrebam cu totii ce urmeaza. Parca ne-am saturat de ‘momente zero’ anuntate la TV, de ‘proiecte pe termen lung’ rostite la intamplare si vrem sa vedem ceva concret.

La inceputul campaniei preliminare pentru Brazilia 2014 am visat la un Mutu reinventat, insa in final, tot ce am descoperit nou la el a fost tonul agresivo-razboinic la adresa lui Piturca pe wall-ul contului personal de Facebook.

Totusi, din urma vine o generatie care ne da toate motivele sa visam frumos. Generatia lui Ianis Hagi, copii crescuti, speram noi, intr-un alt spirit decat cel al fiarelor (vechi) de acum.

Generatia jucatorilor care de pe la 13-14 ani au inceput sa se ia la tranta cu scolile de fotbal ale celor mai puternice cluburi din lume – Real Madrid, Inter Milano, Partizan, Galatasaray – in turnee organizate periodic de Academia Gheorghe Hagi (Cupa Stelelor Estului, Talent Cup, etc.).

In 2018, Ianis Hagi, Florin Coman, Robert Grecu, Nicolae Carnat, Andrei Ciobanu sau Doru Dumitrescu vor avea 20 de ani. Actuala nationala antrenata de Florin Raducioiu va fi baza pentru urmatoarea campanie de calificare la CM.

Avem deja refrene cu ‘Hagi’ invatate din vremurile bune, iar tot ce ne ramane de facut este sa asteptam. Se vede Rusia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *