mutu-a-taiat-de-pe-lista-dinamo-nu-e-vina-mea-e-vina-lui-negoita-atacantul-anunta-o-surpriza-mare-unde_size1Adi Mutu a facut o declaratie invaluita intr-un mister total saptamana trecuta: “Ma intorc in Romania sa mai joc un an si jumatate, dar nu va spun echipa, o sa fie o surpriza in iarna.”

Imediat, lumea s-a dus cu gandul la Dinamo, pentru ca revenirea in Stefan cel Mare ar fi avut o logica.

La 34 de ani, dupa mai bine de un deceniu petrecut la echipe importante din Europa, Adi Mutu nu poate reveni in Romania pentru bani, ci pentru o retragere in glorie din activitatea fotbalistica.

Totusi, Mutu a precizat aseara, intr-o interventie telefonica la DigiSport, ca nu se pune problema sa ajunga la Dinamo in iarna.

“Vreau sa ma intorc in Romania pentru ca vreau sa mai joc pana in 2018… Glumesc. Vreau sa mai joc un an si jumatate. Nu va spun la ce echipa, e o surpriza. Sa rezolv problemele aici (n.r. – la Ajaccio) si dupa aia vedem. Dinamo nu o sa fie, mai ales dupa ultimele discutii.”

“A fost ceva cu Dinamo, acum vad ca nu mai e. Dupa ultima discutie nu prea e. Si nu din cauza mea. Pai daca domnul Negoita nu poate sa-mi spuna nici cat? Iti dau doi lei, trei lei…. Eu nu am cerut niciodata bani, pentru ca nu vin pentru bani. Am bani, vin pentru altceva. Vin sa ma retrag acolo. Dar am vrut mai mult eu si Borcea decat Negoita. Cam asta e concluzia”, a declarat Mutu.

Intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, cu peste 6000 de voturi, suporterii cred ca si Steaua are sansa sa obtina semnatura ‘Briliantului’. UTA Arad, echipa la care Mutu vrea sa investeasca alaturi de prietenul lui, Adrian Martian, este si ea pe lista cu sanse pentru un transfer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *