404 Not Found


nginx
Steaua îşi reînfiinţează Academia! Prima mare lovitură pe care o poate da – Sporting News

alexandru-mitritaAlexandru Mitriţă poate fi prima lovitură pe care Steaua o dă, în cazul în care îşi reînfiinţează Academia, aşa cum a anunţat Massimo Pedrazzini

Massimo Pedrazzini a anunţat ieri că Steaua va avea din nou academie de fotbal, după ce aceasta fusese închisă în 2009, pe motiv că nu-şi justifică invetiţiile. Italianul, care este finul lui Gigi Becali, se va ocupa de coordonare proiectului, iar Pedrazzini spune că are acordul patronului Stelei în acest sens.

Următorul pas pe care oficialii Stelei ar urma să-l facă este recrutarea de noi talente, aşa cum s-a întâmplat în momentul în care Gigi Becali a decis să înfiinţeze Academia. Atunci, vârfurile de generaţie de la naţionalele de copii şi juniori au ajuns în curtea Stelei. Printre ei, Ionuţ Năstăsie, Valeriu Lupu, Lucian Filip, Iulian Roşu sau Alexandru Lazăr.

Primul puşti pe care Steaua l-ar putea transfera pentru noul proiect este tânărul Alexandru Mitriţă, care aparţine de Viitorul. Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a fost împrumutat de Hagi la Steaua, pentru echipa pe care campioana României a fost obligată s-o înscrie în UEFA Youth League. În contractul de împrumut, cele două cluburi au pus şi o clauză pentru un transfer definitiv, pe care o poate activa în vară

Alături de Grădinaru, Mitriţă a fost printre cei mai buni jucători ai Stelei în partidele din Liga Campionilor dedicată echipelor sub 19 ani. Nepotul lui Dumitru Mitriţă – fost jucător la Steaua în mandatul lui Piţurcă, este unul dintre cei mai talentaţi puşti din generaţia sa. Deşi a debutat în Liga I abia în acest sezon, Mitriţă s-a făcut remarcat încă de la primul meci pentru Viitorul, cu tehnica şi tupeul său, în sensul pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *