bomba-steaua-negociaza-chiar-acum-pentru-bourceanu-strainii-il-considera-un-jucator-mai-tare-decat-mutu_size1Steaua negociaza chiar in aceste zile cu Fiorentina pentru transferul lui Bourceanu in Italia, inca din iarna.

Capitanul Stelei, oficialii clubului si cei de la Firenze s-au inteles ca el sa plece in iarna de la Steaua, nu in vara, cand campioana nu ar mai castiga nimic pentru el.

In vara, Bourceanu devine liber de contract, asa ca Gigi s-a gandit sa-i dea drumul acum, pentru o suma de bani, chiar daca va fi mai mica decat cota jucatorului.

Steaua vrea intre 1,5 si 2 milioane de euro pentru el, scrie ProSport.

Italienii sunt foarte entuziasmati de Bourceanu. El este cunoscut pentru determinare, pentru stilul care l-a consacrat si pentru siguranta pe care o arata in teren. Sunt calitati pe care un jucator extrem de valoros – Mutu, care a jucat la Firenze – nu le avea.

In schimb, briliantul compensa prin tehnica si executii. Tot legat de cei de la Fiorentina, trebuie spus ca discutiile cu Steaua si remarcarea capitanului au avut loc la meciurile dintre Pandurii si Fiorentina, in Europa League, cand Montella, antrenorul italienilor l-a laudat pe mijlocasul campioanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *