Mutu, tot mai aproape de revenirea in Romania: Ce face din iarna?

mutu-tot-mai-aproape-de-revenirea-in-romania-l-am-convins-proiect-pana-in-2015-pentru-renasterea-unei_size1Adrian Mutu e tot mai aproape de o revenire in Romania! El vrea sa renunte la contractul cu Ajaccio din iarna si sa preia UTA ca antrenor-jucator. Cel putin asta sustine prietenul si partenerul sau de afaceri, Adrian Martian.

“O sa plec in Corsica pentru o ultima discutie cu Adi. In principiu, l-am convins  sa vina din iarna la UTA, unde va fi jucator, dar si antrenor. Eu stiu planurile lui, vrea sa inceapa sa antreneze, iar UTA e punct bun de plecare. Obiectivul lui Mutu este sa promoveze cu UTA cel tarziu in vara anului 2015”, a declarat Adrian Martian, potrivit Glasul Aradului.

Martian a fost contestat dur de galerie, care l-a injurat la meciul cu Resita. El anunta ca e dispus sa mute clubul din oras. “Nu merit asa ceva din partea unor oameni care nu stiu ce inseamna o investitie in fotbal. Cum sa ma faca pe mine coate goale niste oameni care mai trebuie sa traiasca 200 de ani ca sa ajunga la nivelul meu? M-am decis. Am inteles ca niste italieni sunt interesati de club, ii astept la discutii. Pe ei, sau pe marii aradeni care ma critica sau imi dau sfaturi. Am investit 500 de mii de euro la UTA, vreau 400 de mii inapoi. Eventual si in rate, depinde cui vand clubul. Altfel, mut echipa in alt oras. Sunt in discutii cu doua-trei primarii, una chiar imi da 1 miliard de lei vechi pe luna pentru club. Avocatii mi-au spus ca palmaresul si culorile nu ne pot fi luate atat de usor de suporteri. Dar si daca ni le iau, care e pro­blema? O sa jucam in galben-verde, iar UTA va ramane cu loc in Liga a VI-a”, a afirmat patronul “alb-rosiilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.