trei-jucatori-au-fost-lasati-acasa-si-rateaza-meciul-cu-basel-care-va-fi-surpriza-pregatita-de-reghe-in_size1Reghecampf a lasat acasa trei jucatori care nu vor juca in meciul cu Basel din Liga Campionilor.
Gabi Iancu, Ionut Neagu si Andrei Cristea nu au facut deplasarea in Elvetia.

“Avem un meci foarte greu la BASEL, stim ce ne asteapta, daca batem acolo avem sanse foarte mari sa mergem in primavara europeana. Bine, trebuie sa castigam si cu Schalke ca sa putem pastra sanse. Vrem sa o luam pas cu pas, sa facem un meci bun si sunt sigur ca avem calitatea pentru a castiga un astfel de meci. Sper ca jucatorii sa fie pregatiti pentru meci, pentru ca am avut multe meciuri in ultima vreme”, a declarat Reghecampf.

Surpriza poate fi Pintilii, despre care Reghecampf spune ca poate fi recuperat.
„Incercam sa-l recuperam si pe Pintilii, sa-l reintegram in echipa pentru Basel. El si-a revenit, dar trebuie sa avem grija cu el. Din pacate l-am pierdut pe Neagu, care are mana in ghips si va trebui sa stea cam 3 saptamani pe bara”, a spus Reghe.

DILEMA LUI REGHE: SA-L FORTEZE PE REGHE SAU SA-L MENAJEZE PENTRU NATIONALA?

Mihai Pintilii si-a reluat antrenamentele cu lotul Stelei, dupa accidentarea suferita luna trecuta, si ar putea fi pe teren maine seara, la meciul de Liga cu Basel.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ieri, la Sport.ro, ca se gandeste sa-l foloseasca in partida decisiva pentru primavara europeana: “Pintilii s-a antrenat bine in ultimele zile si cred ca va evolua contra lui Basel”, a spus antrenorul Stelei.

Totusi, fortarea lui Pintilii in meciul cu Basel ar putea costa scump echipa nationala. ProSport scrie azi ca Victor Piturca si-ar dori ca mijlocasul Stelei sa fie menajat pentru barajul cu Grecia, pentru a elimina astfel riscul unei recidive.

“In urma unui efort consistent depus in meciul cu Basel, problemele musculare pe care Pintilii le are pot reveni si asta inseamna ca nu l-ar putea ajuta pe Piturca la primul joc de la Atena. Insa noi avem tot dreptul sa-l folosim pentru ca si meciul de la Basel e foarte important”, a declarat o sursa din cadrul Stelei pentru ProSport.

Pintilii s-a accidentat la meciul cu Basel de pe National Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *