Danciulescu a rabufnit: “Nu imi convine situatia in care ma aflu. Inca mai pot juca”

danciulescu-a-rabufnit-nu-imi-convine-situatia-in-care-ma-aflu-inca-mai-pot-juca-decizia-care-il-nemultumeste_size1Danciulescu nu este multumit cu situatia in care se afla la Dinamo si spune ca nu isi doreste sa se retraga. El nu vrea sa devina antrenor secund si isi doreste sa joace cel putin pana la finalul acestui sezon.

“Din start, nu imi convine situatia in care ma aflu. Nu cred ca exista vreun fotbalist care sa fie impacat ca nu prinde lotul, fie ca are 20, 25 de ani sau, cu atat mai mult, in momentul in care se afla pe finalul carierei. Pot sa mai joc, am spus-o si o repet pentru ca eu asta simt. Fizic, mental, simt ca pot sa intru si sa-mi ajut echipa. Nu vreau sa ma retrag decat in momentul in care imi doresc eu acest lucru”, a spus Danciulescu intr-un interviu acordat celor de la ProSport.

Danciulescu este convins ca poate ajuta echipa ca antrenor si locul sau este pe teren, nu il alte functii.

“O spun inca o data, pentru ultima oara pana in iarna, cand vedem ce se va intampla pentru ca, e clar, nu este o situatie placuta, simt ca as putea sa ajut mai mult din postura mea de jucator decat din alte functii. Nu am cerut sa fiu titular, dar sunt de parere ca exista momente in care as putea sa ajut din teren. Locul meu este, inca, pe teren, iar din vara, atunci cand contractul cu Dinamo va expira, as fi renuntat la cariera mea de jucator. Indiferent daca mai joc sau nu la Dinamo, eu voi fi acelasi om de echipa, asa cum am fost intotdeauna”, a declarat Danciulescu pentru ProSport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.