Peste cîteva ore vom afla daca România va evolua sau nu la barajul de calificare pentru Mondiale. “Tricolorii” trebuie să învingă Estonia, dar aşteaptă ca şi Olanda să cîştige măcar un punct în Turcia. Pariază acum LIVE pe Internet pe meciurile decisive ale grupei D şi ai BONUS 200 de lei! Citeşte în continuare pentru a afla cum trebuie să procedezi pentru a încasa bonusul.

 

 Click aici pentru a deschide un cont la Bet365!

 

Partida Ora 1 x 2
România – Estonia
21:00 1.14 9.00
2.55
Turcia – Olanda * 21:00 2.70 3.80 2.55
Ungaria – Estonia * 21:00 1.02 29.00 81.00

* Partidele de la Istanbul şi Budapesta, vor fi transmise LiveVIDEO pe site-ul agenţiei Bet365.

100% Bonus Initial

Deschideti-va cont astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% – Inscrieti-va!

Pentru a va califica pentru acest bonus, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:
Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON* si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON*.

Dupa ce va deschideti contul, va vom transmite prin email un cod de oferta din 10 caractere, cu terminatia NCDBP. Pentru a solicita bonusul trebuie doar sa efectuati un depozit eligibil, sa accesati sectiunea Membri din meniul Servicii, sa selectati Oferte si apoi Introduceti Cod Oferta.

Daca nu primiti codul de oferta cu terminatia NCDBP sau daca doriti sa va actualizati adresa de e-mail, va rugam sa vizitati sectiunea Membri.

Pentru a paria din bonus, trebuie sa pariati mai intai o data cu suma depozitului dumneavoastra pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de trei ori inainte de a efectua o retragere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *