404 Not Found


nginx
Spania este in semifinale la EuroBasket 2013 – Sporting News

awertyghNationala masculina de baschet a Spaniei s-a calificat in semifinale la EuroBasket 2013 dupa ce a invins-o categoric cu 90-60 nationala Serbiei

Miercuri de la ora 18:30 a avut loc primul sfert de finala de la EuroBasket 2013 intre nationalele Serbiei si Spaniei. In faza a doua a grupelor, sarbii au terminat pe prima pozitie in grupa E, in timp ce spaniolii s-au clasat abia pe locul 4 in grupa F. Totusi la bet365 favorita acestui meci era Spania. Diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut si pe teren inca din primul sfert pe care spaniolii l-au castigat clar cu 21-5. Si in sfertul doi au continuat sa joace la fel de bine si s-au impus cu 27-18. In acest moment era clar care va fi echipa calificata, insa spaniolii au continuat sa joace bine si dupa pauza, castigand sfertul trei cu 25-16. Abia in ultimul sfert al meciului Spania s-a relaxat si l-a pierdut cu 21-17. La final, diferenta a fost una foarte mare, mai exact 30 de puncte. Cel mai bun marcator al acestei partide a fost spaniolul Sergio Rodriguez cu 22 de puncte. De la sarbi cei mai buni au fost Danilo Andjusic si Rasko Katic cu cate 11 puncte.

In semifinale, Spania va intalni nationala Frantei care a trecut in sferturile de finala de Slovenia. Francezii au fost condusi dupa primul sfert cu 12-10, insa si-au revenit si au castigat urmatoarele trei sferturi. Astfel la final scorul a fost 72-62 in favoarea Frantei. Cel mai bun marcator al acestei partide a fost francezul Tony Parker cu 27 de puncte. Partida dintre Spania si Franta va avea loc vineri, 20 septembrie 2013, si se va regasi in oferta de pariuri de la bet365, site-ul cu cele mai bune promotii baschet pe competitiile echipelor nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *